
به گزارش پايگاه 598،فرزندان و خانواده ي علامه مصباح در اين ديدار که در ساعات اوليه شب انجام گرفت و بيش از يک ساعت ادامه داشت، نيز حضور داشتند .
پس از اين ديدار رهبر فرزانه انقلاب با حضور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به زيارت آن حضرت شتافتند.
آيت الله مصباح يک فقيه، متکلم، فيلسوف، مفسر و زمان شناس بصير است. ايشان جزء شخصيت هاي برجسته اي است که هيچگاه در تقدم نظام بر خود ترديد نداشته و در اين راه بدون لحاظ داشتن موقعيت علمي خود به دل خطر رفته و گاهي يک تنه با «خناسان مسلط» مصاف داده است.
چنين شخصيتي مصداق کامل عالمي است که تشخيص دقيق خود را در روزي که لازم باشد، بي درنگ به ميدان مي آورد و در اين راه سرزنش و زخم زبان ديگران را به چيزي نمي گيرد. در واقع تکريم حضرت آقاي مصباح تکريم «راه حق» و نشان دادن «مصداق» و «الگوي شايسته» است. مصداقي که به تعبير حضرت آقا- در اين ديدار- از دهه 1330 تاکنون که او را مي شناخته، همواره بر مدار حق بوده است.
شايان ذکر است که اين پنجمين سفر غير رسمي معظم له، پس از سفر پر خير و برکت ده روزه ايشان به شهر مقدس قم مي باشد که به ديدار علماء و مراجع معظم قم رفته اند.