کد خبر: 435230
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۰
در پی گسترش تظاهرات مردمی در مصر علیه حکومت حسنی مبارک، هزاران تن از زندانیان مصری از زندانی در غرب این کشور فرار کرده‌اند.
در حالی که اعتراضات مردمی در مصر همچنان روبه‌افزایش است، بامداد یک‌شنبه (10 بهمن) حدود پنج‎هزار زندانی مصری در اقدامی هماهنگ از زندان دولتی "الفیوم" واقع در 130 کیلومتری جنوب قاهره پایتخت این کشور، فرار کردند.
بنابر آخرین گزارش‌ها، در این حادثه یکی از ژنرال‌های عالی‌رتبه این زندان کشته شده است.
همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که در حادثه فرار زندانیان از زندان الفیوم، زندانیان خشمگین یکی از ژنرال‌های بلندپایه نظامی مصر را که در این زندان مستقر بوده است، ربوده‌اند.
در همین حال، شمار کثیری از مصریان ساکن امریکا شنبه (9 بهمن) با تجمع و برگزاری تظاهراتی در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک، همبستگی خود را با قیام مردم این کشور اعلام کردند.
تظاهرکنندگان در این تجمع، شعارهایی را علیه حکومت حسنی مبارک دیکتاتور مصر سر دادند.
اعتراضات گسترده مردمی همچنان با وجود استعفای رسمی کابینه این کشور ادامه یافته است و تظاهرکنندگان خشمگین مصری شنبه‎شب برای دومین شب متوالی ساختمان دفتر مرکزی حزب حاکم موسوم به حزب ملی دموکراتیک به رهبری مبارک، را که در مرکز شهر قاهره قرار دارد به آتش کشیدند.
همچنین، ارتش مصر از جمعه‎شب تاکنون با استفاده از خودروهای نظامی در خیابان‌های قاهره به ویژه میدان تحریر این شهر مستقر شده است.
شبکه ارتباطی مخابرات و تلفن‌‌های همراه در مصر که از روز جمعه قطع شده بود، شنبه فعالیت خود را از سر گرفت. این در حالی است که استفاده از خدمات شبکه اینترنت همچنان برای کاربران ممکن نیست.
بنابر گفته منابع بیمارستانی، شمار کشته‌های اعتراضات روزهای اخیر در شهرهای قاهره، سوئز و اسکندریه به 100 نفر افزایش یافته و بیش از 2 هزار تن دیگر نیز زخمی شده‎اند.
حزب اخوان‌المسلمین در مصر همزمان با استعفای کابینه این کشور، تشکیل دولت انتقالی موقت بدن حضور و دخالت حزب ملی دموکراتیک را خواستار شده است.
اخوان‌المسلمین اصلی‌ترین حرب مخالف دولت مبارک، ضمن دعوت مردم به ادامه تظاهرات‌‌های حق‌طلبانه خود، انتقال مسالمت‌آمیز قدرت را خواستار شده است.
این حزب همچنین هشدار داده است که در صورت ادامه حکومت مبارک و تن ندادن وی به خواسته‌های مردم، مصر با بحران وخیم‌تری مواجه خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار