کد خبر: 435000
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۱
رئیس جمهور ترکیه نگرانی غرب درباره رابطه کشورش با ایران را فضا‌سازی روانی خواند.
به گزارش ایسنا، عبدالله گل، در گفت‌وگو با شبکه فرانس 24 با اشاره به روابط خوب ترکیه با ایران و سوریه گفت: در این زمینه هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و مسائلی که مطرح می‌شود در حقیقت جنبه روانی دارد.
گل افزود: به عنوان نمونه صادرات ما به تهران بیشتر از صادرات دو کشور فرانسه و آلمان به ایران نیست. زمانی که آنها صادرات به ایران دارند هیچ مشکلی وجود ندارد؛ اما زمانی که ما به ایران کالا و خدمات صادر می‌کنیم آنگاه مشکل به‌وجود می‌آید، در نتیجه این تنها می‌تواند یک فضاسازی روانی باشد.
وی درباره تلاش ترکیه در زمینه مذاکرات ایران و گروه 1+5 گفت: آنچه ترکیه در زمینه برنامه هسته‌ای ایران انجام می‌دهد تنها کمک به حل مشکل است. اگر مسئله‌ای در همسایگی ما اتفاق بیفتد این حق ما است که آن را پیگیری کنیم. ترکیه در این مورد قصد ندارد تا نقش یک میانجی را بازی کند و تنها به‌دنبال حل مشکل است. ما معتقدیم که این مسئله در نهایت به نفع طرفین مذاکره‌کننده خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار