کد خبر: 427430
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۴

یک روز بعد از طغیان ملی‌گرایان روس و درگیری آنها با پلیس روسیه در مسکو، روز گذشته نیز هزاران نفر از مخالفان در کرملین در مسکو در تظاهراتی خواستار استعفای ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه شدند.
به گزارش جوان، به نقل از آسوشیتدپرس، شهر مسکو روز گذشته شاهد دو تظاهرات همزمان هزاران نفری بود که به فاصله یک روز بعد از طغیان ملی‌گرایان روس در نزدیکی کاخ کرملین و برخورد خشونت‌آمیز پلیس روسیه با آنها انجام شد.
در یکی از تظاهرات‌های دیروز، هزاران نفر از فعالان مخالف دولت روسیه، خواستار استعفای ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه شدند. در جریان این تظاهرات، چندین نفر از فعالان مخالف دولت روسیه دستگیر شدند.
شمار زیادی از ملی‌گرایان روس هم در تظاهراتی همزمان علیه اقلیت‌های قفقازی روسیه تظاهرات کردند و خواستار بیشتر شدن حقوق روس تبارهای این کشور شدند. تظاهرات ملی گرایان روس در مقابل مقر سرویس امنیت فدرال روسیه برگزار شد و معترضین به صراحت خواستار کناره‌گیری پوتین از نخست وزیری روسیه شدند.
یکی از ملی‌گرایان روس به نام ولادلین کرالین طی سخنانی گفت: امروز همه ابزارهای دموکراتیک توسط مقام‌های دولتی پایمال می‌شود.
همزمان با تظاهرات ملی‌گرایان که لبه تیز آن بیشتر متوجه ولادیمیر پوتین بود، بیش از هزار نفر از دانشجویان روس نیز در شهر جنوبی رو ستو- آن – دون تظاهرات و به سیاست‌های نژادی دولت روسیه اعتراض کردند.
تظاهرات دیروز در حالی برگزار شد که روز شنبه نیز کاخ کرملین شاهد اعتراض گسترده مخالفان دولت و درگیری پلیس با طرفداران فوتبال بود که طی آن دستکم 34 نفر زخمی و 66 نفر دیگر هم دستگیر شدند. این تظاهرات به ناآرامی و شورش طرفداران فوتبال کشیده شد و معترضین خواستار تفحص درباره کشته شدن یک نفر از طرفداران فوتبال شدند.
ناآرامی‌های روز شنبه مسکو بیشتر حال و هوای نژادی داشت و تظاهرکنندگان شعار دادند «روسیه برای روس‌ها»، «قفقازی‌ها را اخراج کنید».
مدودف: ملی گرایان مجازات می‌شوند
دیمیتری مدودف رئیس جمهوری روسیه در پیامی که روز یکشنبه در تویتر منتشر شد اعلام کرد با هر کس که مرتکب اعمال پلید شده، مجازات خواهد شد. او تأکید کرد: شک نکنید، هر کسی که مرتکب شده، مجازات می‌شود،‌او همچنین گفته است: در مسکو و سراسر کشور، همه چیز تحت کنترل است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار