
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران گفت: هیچ مشکلی در زمینه تامین گوشت دام زنده در ماههای محرم و صفر وجود ندارد و با توجه به تجربه موفق تنظیم بازار گوشت در عید قربان، تلاش میکنیم تا دام زنده با قیمت کمتر از شش هزار تومان در اختیار عزاداران حسینی قرار بگیرد.
به گزارش ایسنا، عباس هزاوه ـ رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران ـ گفت: طبق مذاکراتی که با مباشران خرید و برنامهریزیهایی که با سازمان بازرگانی استان تهران و سازمان دامپزشکی انجام گرفته مشکلی در راستای تامین و توزیع دام زنده در ایام محرم و صفر نداریم.
وی گفت: قیمت هر کیلو دام زنده پس از عید قربان هفت هزار تومان بود ولی اکنون کاهش یافته و درصدد هستیم تا در ایام محرم و صفر، دام زنده به قیمت کمتر از شش هزار تومان به دست خریدار برسد.
هزاوه در عین حال قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی لاشه و بدون دنبه برای واحدهای صنفی را 13 هزار تومان عنوان کرد.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران همچنین از انجام مذاکرات به منظور واردات گوشت و تامین نیاز مردم از استانهای آذربایجان و کردستان خبر داد.