کد خبر: 425724
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۷
سردار اسماعیل احمدی‌مقدم روز گذشته در حاشیه چهارمین المپیاد تیراندازی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: در حادثه مربوط به کرج مشخص شد که این تصاویر مربوط به سال قبل است اما طوری وانمود شده که اخیراً اتفاق افتاده است.
فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: تصاویر این حادثه با دستکاری ماهرانه‌ای منتشر شد تا وانمود شود که این حادثه پس از حادثه سعادت‌آباد اتفاق افتاده که این یک اقدام هدفمند است. وی با انتقاد از عملکرد غیرحرفه‌ای که تلاش می‌کند زمان ارتکاب جنایت را به زمان حال نسبت دهد، افزود: باید صادقانه تاریخ حادثه را نیز اعلام می‌کردند. پلیس در این حادثه طی مدت زمان کوتاهی در صحنه حاضر می‌شود، اما با دستکاری فیلم اینطور وانمود می‌کنند که پلیس زمان زیادی در صحنه حضور داشته است در حالی که مقتول در منزل بر اثر ضربات چاقو کشته شده است. وی در پاسخ به این سؤال که برخورد مأموران پلیس در این حادثه تأمل‌برانگیز است، گفت: مأموران به موقع در صحنه حاضر شده‌اند اما با توجه به تعداد مأموران پلیس در کشور و حضورشان در صحنه‌های مختلف، تصمیم‌گیری‌ها براساس شرایط تغییر می‌کند. پلیس در اینگونه صحنه‌ها باید تصمیم درستی بگیرد، اگر در این حادثه نیز کوتاهی شده باشد برخورد خواهیم کرد. سردار احمدی‌مقدم تصریح کرد: مسلماً نیروی انتظامی عاری از عیب و ایراد نیست و در پی رفع نقیصه‌ها هستیم. در یک دهه گذشته وضعیت نیروی انتظامی بهتر شده و نقاط ضعف را برطرف کرده‌ایم.
وی با اشاره به میانگین حضور مأموران در صحنه حوادث گفت: در حال حاضر در مرکز 110 سیستم‌های هوشمندی وجود دارد که میانگین حضور مأموران در صحنه حوادث را کنترل می‌کند. اگر در بررسی‌ها مشخص شد که مأمور یا دستگاهی در انجام وظیفه خود و حضور در صحنه جرم کوتاهی کرده با آنان برخورد می‌شود. وی گفت: در حال حاضر میانگین حضور مأموران 10 تا 12 دقیقه است که فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ ادعا دارد این زمان در تهران زیر 7 دقیقه است.
فرمانده نیروی انتظامی عنوان کرد همچنین اگر در بررسی‌ها مشخص شود که میانگین رکوردهای حضور مأموران در حال به هم خوردن است، بازرسان ویژه‌ای به آن نقاط ارسال می‌کنیم تا وضعیت کنترل شود.
قمه‌زنی و حمل شمائل ائمه ممنوع است
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تمهیدات نیروی انتظامی در ماه محرم گفت: مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) امسال نیز با عظمت و با شکوه برگزار خواهد شد و نیروی انتظامی تمام تلاش خود را به کار خواهد برد.
سردار احمدی‌مقدم افزود: همه واحدهای پلیس برای برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم آماده هستند و امنیت روزهای تاسوعا و عاشورا نیز مورد توجه پلیس قرار دارد.
وی اظهار داشت: قمه‌زنی، استفاده از شمایل ائمه که اقدامی پسندیده نیست و همچنین استفاده از آلات موسیقی ممنوع است.
سردار احمدی‌مقدم درباره اجاره منازل برای برگزاری پارتی‌های شبانه گفت: افرادی که اقدام به اجاره مکان، تدارکات و دعوت به شرکت و همچنین شرکت در این مراسم می‌کنند، مجرم هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار