
به گزارش فارس به نقل از اپل اینسایدر، مهم ترین تفاوت این نسخه بتا با نسخه بتای قبلی پشتیبانی آن از فروشگاه آنلاین مک است که به تازگی برای عرضه نرم افزارها و محصولات مرتبط با این نرم افزار راه اندازی شده است.
این سیستم عامل با نام تجاری Mac OS X Snow Leopard معادل 1000 مگابایت حجم دارد و از دیروز برای بارگذاری در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. قرار است نسخه نهایی این سیستم عامل همزمان با تکمیل طراحی فروشگاه مک استور در دسترس عموم قرار بگیرد. بنابراین نسخه نهایی Mac OS X Snow Leopard به احتمال زیاد در اواخر زمستان یا اوایل بهار عرضه می شود.
در نسخه اول بتا پشتیبانی از AirPrint خبر ساز شد. این ویژگی به کاربران امکان می دهد تا به طور بی سیم با استفاده از این سیستم عامل پرینت بگیرند.
اپل مذاکرات خود را با تعداد زیادی از شرکت های سازنده چاپگر برای پشتیبانی از این قابلیت آغاز کرده است.