کد خبر: 424982
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۷
با پیروزی بر پاس
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های استقلال و پاس همدان از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی در حضور بیش از پنج هزار نفر تماشاگر آغاز شد و با نتیجه 3 بر 2 به سود آبی پوشان پایان رسید.
دو تیم در ابتدا بازی پایاپای و کسل کننده ای را در پیش گرفته بودند تا اینکه در دقیقه 37 اسماعیل شریفات توانست دروازه پاس را باز کند اما یک دقیقه بعد شاگردان مدیرروستا این گل را توسط حمید کاظمی جبران کردند.
درحالی که بازی در نیمه اول رو به پایان بود در دقیقه 45+2 آرش برهانی گل دوم آبی پوشان را به ثمر رساند.

در شرایطی که مسابقه در نیمه دوم بیشتر در وسط میدان در جریان بود و دو تیم تلاش خاصی برای تغییر نتیجه نداشتند استقلال در دقیقه 80 توسط آرش برهانی به گل سوم رسید. پاس هم در دقیقه 89 توسط روزبه شاه علی دوست دروازه استقلال را باز کرد اما این گل مانع شکست پاس نشد.

قضاوت این مسابقه بر عهده یدالله جهانبازی بود. وی از تیم پاس به وحید علی آبادی و از استقلال به مجتبی جباری و فرهاد مجیدی و فردین عابدینی کارت زرد نشان داد.
استقلال با این پیروزی 33 امتیازی و با یک بازی بیشتر و یک امتیاز بیشتر نسبت به ذوب آهن بار دیگر صدرنشین شد. پاس هم 18 امتیازی باقی ماند.

بازیکنان استقلال:
وحید طالب لو، جواد شیرزاد، مهدی امیرآبادی، کیانوش رحمتی، اسماعیل شریفات( 65- فردین عابدینی)، امیر حسین صادقی، پژمان منتظری، مجتبی جباری(77- فرزاد آشوبی)، ایمان مبعلی(90 هادی شکوری)، آرش برهانی و فرهاد مجیدی
سرمربی: پرویز مظلومی

بازیکنان پاس همدان:
سید مهدی اسلامی، ساشا کلونیجا، مجید حیدری، پویا سیف پناهی، نادر احمدی، اکمر هولماتوف، آرتور یادگاریان( 56- مرتضی عزیز محمدی)، وحید علی آبادی( 86- پوریا غیدر)، امیر محبی، حمید کاظمی، فرهاد خیرخواه( 56- روزبه شاه علی دوست)
سرمربی: علی اصغر مدیرروستا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار