کد خبر: 424702
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۰
علی پروین اعلام کرد که از روز چهارشنبه در تمرینات استیل‌آذین شرکت می‌کند. پروین، رییس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین دربازی با شهرداری همراه تیم به تبریز نرفت. بعد از این بود که گفته شد او با مسئولان باشگاه اختلاف پیدا کرده و احتمال جدایی دوباره‌اش از این باشگاه کم نیست. پروین روز دوشنبه و سه ‌شنبه هم در تمرین استیل‌آذین حاضر نشد تا این موضوع جدی‌تر مطرح شود. اما امروز پروین به باشگاه رفت و بعد از حضور در جلسه باشگاه اعلام کرد که از روز چهارشنبه در تمرینات شرکت می‌کند.

سایت باشگاه استیل آذین خبر داده است که پروین به مرخصی رفته بود و از چهارشنبه در تمرینات شرکت می‌کند:«‌غیبت علی پروین در تمرین امروز استیل اذین باعث شده است تا حرف وحدیث هایی درست شود. از همین رو مسئولان باشگاه استیل اذین در پی این خبر که امروز هم در برخی از روزنامه هامنتشر شده بود، اعلام کردند که پروین روز گذشته با هماهنگی با باشگاه در تمرین امروز غایب بود واز فرداچهار شنبه در تمرینات استیل اذین حضور پیدا می‌کند.»

سایت استیل‌آذین از جلسه امروز پروین هم نوشته است:« پروین، محمد خروطی وصادق درود گر پس از دو ساعت جلسه درباره نتایج این تیم وهمچنین مسایل فنی باشگاه تصمیماتی اتخاذ کرده اند که روزهای آتی اعلام می‌شود.»

پروین هم بعد از این جلسه درباره مشکلاتی که گفته می‌شود با مدیران باشگاه دارد، گفت:« من نباید در این باره حرفی بزنم، چون خبر از پایه واساس درست نیست. من با اختیار کامل در استیل اذین کار می کنم وهیچکس در کارمن دخالتی نداشته از فردا هم در تمرینات حضور پیدا می کنم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار