کد خبر: 424312
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۶
مردم سوئیس روز یکشنبه با اکثریت آرا نشان دادند که خواهان اخراج مجرمان خارجی از این کشورند.
نتایج اولیه شمارش آرای این همه پرسی نشان می دهد که 53 درصد از مردم سوئیس به این طرح پاسخ مثبت داده اند و 43 درصد نسبت به تصویب آن در مجلس رای منفی داشته اند.
این طرح را حزب راستگرای افراطی مردم (SVP) پیشنهاد کرده است که دارای دیدگاه های مهاجرستیزانه است.این حزب همواره به بهانه های مختلف در تلاش برای محدود کردن مهاجران در این کشور است.
همین حزب با اهداف عوام پسندانه این همه پرسی را برگزار کرد.
یکی از اعضای حزب سیاسی راستگرای افراطی در همین رابطه،گفت: آنهایی که امنیت ما را تهدید می کنند و آنهایی که باعث می شوند ما شب ها تنها به خیابان نیاییم، باید از این کشور خارج شوند.
در این طرح اخراج به طور خودکار مهاجرانی که مرتکب اعمال خلاف قوانین سوئیس شده اند، پیشنهاد شده است.
این درحالی است که گروه های مهاجری که در سوئیس زندگی می کنند بر این باورند که اقدام اخیر حزب اس وی پی، در راستا با اقدامات پیشین است که به منظور اشاعه تنفر و تبعیض نژادی تاکنون در این کشور اجرا شده است.
مهاجران خارجی در سوئیس بر این باورند که تمامی این اقدامات در راستا با ترس از جهانی شدن صورت می گیرد.
آنها معتقدند که مردم سوئیس از اینکه در کشورشان فرهنگ های متعددی وجود دارد ناراحت هستند و حزب مردم سوئیس سال هاست که از این موضوع سو استفاده می کند.
در صورتیکه قانون اخراج مهاجران خارجی از سوئیس تصویب شود، آندسته از خارجی ها و مهاجرانی که در ارتباط با جرائمی چون قتل،تجاوز و قاچاق مواد مخدر، مجرم شناخته شده اند به صورت اتوماتیک پس از گذراندن دوره محکومیتشان در زندان، از کشور سوئیس اخراج خواهند شد.
بر اساس آخرین نظرسنجی که در زمینه اخراج مهاجران خارجی در سوئیس پیش از همه پرسی نشان می دهد، حدود 54 درصد مردم سوئیس از این طرح حمایت، 43 درصد مخالفت و سه درصد دیگر نیز نظر خود را اعلام نکرده اند.
این حزب پارسال نیز موفق شد، با ایجاد فضای اسلام ستیزانه رای موافق مردم سوئیس را برای جلوگیری از ساخت مناره در مساجد این کشور جلب کند.
ناظران اروپایی معتقدند این اقدامات احزاب راستگرا در مقابله با مهاجران در میان مدت و بلند مدت موجب تنش های اجتماعی در این کشورها می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار