کد خبر: 423556
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۹
شلیک 200 گلوله به سوی همسایه جنوبی
پس از بالا گرفتن تنش‌ها میا دو کره، همسایه شمالی اختیار از کف داده و یک جزیره جنوبی را به گلوله بست.
به گزارش خبرگزاری رسمی کره‌جنوبی، بر اثر شلیک گلوله‌های توپخانه کره‌شمالی به جزیره « یئون پیونگ» در مناطق مرزی مورد مناقشه، دو تن از تفنگداران کره‌جنوبی کشته و بیش از 12 نفر زخمی شدند. شاهدان عینی گفتند که 200 گلوله توپ به جزیره «یئون پیونگ» اصابت کرده است. رئیس ستادمشترک ارتش کره‌جنوبی با تأیید خبر حمله همسایه شمالی به مناطق مرزی مورد مناقشه، از ویران شدن 60 ساختمان مسکونی خبر داد. جزیره یئون پیونگ در 120 کیلومتری شمال غرب سئول واقع شده است.
ارتش کره‌جنوبی حملات توپخانه‌ای پیونگ یانگ را با همین سلاح پاسخ داد. چند فروند هواپیمای جنگنده کره‌جنوبی نیز برای جلوگیری از حملات مجدد همسایه شمالی برفراز جزیره مورد تهاجم قرار گرفته به پرواز درآمدند. این حمله زمانی رخ داد که ارتش کره‌جنوبی در حال برگزاری مانور در نزدیکی جزیره یئون پیونگ بود.
«لی میونگ باک» رئیس‌جمهور کره جنوبی پس از وقوع این حمله، جلسه اضطراری امنیتی تشکیل داد و ارتش دو هزار نیروی دیگر به جزیره مورد حمله قرار گرفته گسیل کرد. تنش‌های میان کره‌جنوبی و کره‌شمالی از زمان غرق شدن یک کشتی جنگی سئول در آب‌های مرزی دو کشور اوج گرفت. کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را به غرق این کشتی جنگی متهم می‌کند.
حمله کره‌شمالی به همسایه جنوبی همزمان با هیاهوی بازی‌های آسیایی که در چین برپاست انجام شد تا از تمرکز افکار عممی بر این بازی‌ها و غفلت آنها ازمسائل دیگر برای یک تسویه حساب استفاده شود. در ایام برگزاری المپیک 2008 پکن نیز روسیه به اوستیای جنوبی و گرجستان حمله کرد. آغاز جنگ‌ها در بحبوحه المپیک‌ها، جام‌جهانی‌ها و دیگر مسابقات مهم ورزشی، تاریخ طولانی مدتی دارد.
در چنین فضایی امریکا از کره‌جنوبی خواست تسلیحات هسته‌ای در این کشور مستقر کنند اما این درخواست واشنگتن با مخالفت سئول مواجه شد. کارشناسان و آگاهان امور، حمله دیروز کره‌شمالی به همسایه جنوبی را هشدار پیونگ یانگ به سئول درباره استقرار دوباره تسلیحات هسته‌ای امریکا در کره‌جنوبی می‌دانند. اوباما در سفر اخیر خود به سئول این مسئله را پیگیری کرده بود. سخنگوی وزارت دفاع کره‌جنوبی درباره درخواست امریکا گفت: ما استقرار دوباره تسلیحات هسته‌ای امریکا در خاک کشورمان را بررسی نکرده‌ایم. او ادامه داد: هیچ مشورتی هم با امریکا در این زمینه نداشته‌ایم.
به دنبال افشای طرح غنی‌سازی اورانیوم در کره‌شمالی، امریکا به کره‌جنوبی پیشنهاد استقرار دوباره تسلیحات هسته‌ای را داده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار