کد خبر: 423442
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۴
«جوان» گزارش می‌دهد
به گزارش «جوان»، 65 ایرانی زندانی در امریكا در شرایطی مورد شكنجه قرار می‌گیرند كه مقامات این كشور در راستای تبلیغات غوغاسالارانه و فشارهای سیاسی، احكام قضایی صادر شده از سوی قوه قضائیه ایران برای متهمانی همچون سكینه آشتیانی(متهم به رابطه نامشروع و قتل همسر) را ناعادلانه خوانده و در قوانین و امور داخلی ایران دخالت می‌كنند.
دخالت‌های مقامات امریكا در احكام كیفری قوه قضائیه ایران كه با عناوینی همچون نقض حقوق بشر در ایران بازتاب رسانه‌ای و تبلیغاتی داده می‌شود در حالی است كه خود امریكا حقوق زندانیان خود را آشكارا نقض می‌كند.
روز گذشته مسئول بخش بین‌الملل اداره كل زنان سازمان ارتباطات اسلامی نیز در این باره گفت: شهرزاد میرقلی‌خان تنها یكی از 65 ایرانی زندانی در امریكاست كه در سكوت مدعیان حقوق بشر در زندان‌های این كشور شكنجه می‌شود.
معصومه محمدی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: شهرزاد میر‌قلی‌خان شهروندی ایرانی است كه حدود دو سال و نیم در امریكا زندانی است ولی به تازگی مردم كشور از ماجرای زندانی بودن او در امریكا و شكنجه‌اش در زندان با خبر شده‌اند و رسانه‌ها به انعكاس اخبار آن بعد از دو سال سكوت پرداخته‌اند.
محمدی با بیان اینكه رسانه‌های غربی اگر یك شهروند آنها حتی به جرم جاسوسی در ایران دستگیر شود آن را به عنوان توریستی كه بی‌گناه دستگیر شده است معرفی می‌كنند، خاطرنشان كرد: غربی‌ها در‌خصوص این مسائل به حدی جنجال‌سازی رسانه‌ای می‌كنند كه موفق به انحراف كامل افكار عمومی می‌شوند. شكنجه یك زن ایرانی به خاطر جرم شوهرش!
به گفته مسئول بخش بین‌الملل اداره كل زنان سازمان ارتباطات اسلامی، یك شهروند زن ایرانی با داشتن دو فرزند دختر حدود سه سال است كه در امریكا زندانی شده و حتی اجازه دیدار با اعضای خانواده‌‌اش برای او توسط مقامات امریكایی صادر نمی‌شود، در حالی كه سارا شورد تبعه امریكایی زمانی كه در ایران دستگیر شد به راحتی می‌توانست با اعضای خانواده و نامزد خود در زندان ایران دیدار داشته باشد و فضایی كاملاً بدون استرس در زندان برای او فراهم شده بود.
محمدی به دلیل زندانی شدن شهرزاد میرقلی خان اشاره كرد و ادامه داد: این زن به جرمی كه شوهرش در امریكا مرتكب شده است دستگیر و تحت شكنجه قرار دارد.
مسئول بخش بین‌الملل اداره كل زنان و خانواده سازمان ارتباطات اسلامی با اشاره به اینكه امریكا همواره در رابطه با حقوق بشر، رفتار دوگانه‌ای داشته است، افزود: طی چند ماه گذشته تمام رسانه‌های غربی با حمایت امریكا به حكم قانونی اعدام زنی كه پس از خیانت به شوهرش او را به قتل رسانده اعتراض كردند و به اسم دفاع از حقوق بشر زنان در ایران، خواستار لغو حكم اعدام او شدند ولی امروز یك زن ایرانی بدون هیچ گونه محكومیتی و تنها به دلیل اتهام همسر سابقش در زندان امریكا تحت شكنجه قرار می‌گیرد؛ آیا این نشانه كامل نقض حقوق بشر نیست، اینكه مادری را با جدا كردن از دو فرزندش در زندان شكنجه دهند، زیر پا گذاشتن تمام معاهدات بین‌المللی در‌خصوص حقوق بشر نیست؟
پرسشی كه از سوی افكار عمومی مطرح می‌شود این است كه چگونه می‌توان یك زن را به اتهام جرم همسرش به پنج سال زندان محكوم كرد و او را به كدامین اتهام می‌توان تحت شكنجه قرار داد؟
اسامی 10 نفر از ایرانیان زندانی در امریكا
علیرضا عسگری بازنشسته سپاه و معاون سابق وزیر دفاع، در سفری خصوصی به تركیه در دسامبر ‏2006‏ ناپدید شد. پس از مدتی خبرهای رسیده از زندانی بودن او در امریكا حكایت داشت.
محسن افراسیابی یك تاجر ایرانی است كه در آلمان مفقود و به امریكا منتقل شده است.
مجید كاكاوند دانشجوی مهندس برق كه هنوز روشن نیست به چه دلیلی در زندان به سر می‌برد و چه اتهامی از سوی امریكا به وی وارد شده است.
نصرالهو تاجیك سفیر سابق ایران در اردن نیز كه گویا در فرانسه ناپدید شده‌ است، از دیگر ایرانی‌های زندانی شده در امریكاست. البته مطبوعات فرانسه مدعی هستند كه تاجیك در انگلیس ناپدید شده است‏. ‏
بكتاش فتاحی ساكن قانونی امریكا، آوریل گذشته در كالیفرنیا به اتهام تلاش برای صدور قطعات هواپیما به ایران بازداشت شد و هم اكنون در زندان به سر می‌برد.
امیر امیرزمانی با تابعیت دوگانه امریكایی‏-‏ ایرانی ماه فوریه گذشته در دادگاه ایالت پنسیلوانیا به اتهام معاملات با شركت‌های ایرانی كه طبق تحریم‌های امریكا علیه كشورمان انجام این كار ممنوع است، محكوم شد‏ه است.
امیر حسین اردبیلی نیز در ‏14‏ دسامبر گذشته از سوی دادگاه ویلمینگتن ایالت دلوار به اتهام تلاش برای ارسال مواردی از فناوری به ایران به 5 سال زندان محكوم شده است. ‏ این اتهام واهی در حالی است كه اردبیلی در سال ‏2007‏ در گرجستان ربوده و سپس در سال ‏2008‏ به مقامات امریكا تحویل شد‏.
محمود یادگاری بهار سال 88 در كانادا دستگیر و زندانی شد. به گفته مقامات كانادا وی راننده كامیون بوده است در حالی كه مقامات امریكا مدعی هستند وی به اتهام اقدام برای ارسال مواردی از فناوری به ایران دستگیر شده است.
حسن سعید كاشاری‏ نیز از دیگر ایرانی‌های زندانی در كشور امریكاست.
علی امیرنظمی را نیز باید به لیست ایرانیان محبوس در امریكا اضافه كرد.
پس از بی‌تفاوتی واشنگتن به تلاش‌های دیپلماتیك ایران برای آزادی شهروندان خود از زندان‌های امریكا، دكتر احمدی‌نژاد رئیس جمهور چندی پیش پیشنهاد مبادله ایرانیان با سه امریكایی زندانی شده در كشورمان را مطرح كرد.
اوایل آبان‌ماه سال جاری نیز حسن قشقاوی سخنگوی قوه قضائیه تصریح كرد كه عمده تمركز و نگرانی ایران در مورد بخشی است كه به دلایل سیاسی یا بر اساس قطعنامه‌های تحریم غیرقانونی و ادعاهای خودساخته و بی‌اساس زندانی شده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار