کد خبر: 423106
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۰
سرهنگ «مصطفی ویسمه‌ای» در تشریح خبر فوق به خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس گفت: ساعت 30 بامداد 29 آبان خبر یک مورد درگیری منجر به فوت در خیابان «زنجانی» این شهرستان به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش شد.
بررسی مأموران نشان داد که دو نفر برادر به نام‌های «علی» 23 ساله و «امیر» 29 ساله با یکدیگر درگیر شده‌‌اند که «علی» با یک اسلحه شکاری تک لول به سمت برادر خود شلیک می‌کند.
وی افزود: بدین ترتیب برادر بزرگ‌تر به نام «امیر» از ناحیه کمر و کلیه مجروح و به بیمارستان منتقل شد و قاتل در محل جرم دستگیر و یک اسلحه شکاری به همراه سه تیر مربوطه از وی کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان «ساوه» ادامه داد: به‌رغم تلاش پزشکان مجروح به علت شدت جراحات وارده در اتاق عمل فوت کرد.
سرهنگ «ویسمه‌ای» گفت: مأموران یک قبضه سلاح شکاری دیگر را نیز از قاتل کشف کردند و او نیز به قتل برادرش اعتراف کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار