کد خبر: 423102
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۵
رئیس پلیس آگاهی پایتخت:



به گزارش خبرنگار «جوان»، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ بااشاره به دستگیری و انهدام باند قاچاق موتورهای zx گفت: تعدادی از افراد سودجو این موتورها را به صورت اوراقی وارد کشور می‌کردند و پس از جمع‌‌بندی قطعات اقدام به جعل مدارک و پلاک موتور می‌کردند.
سرهنگ محمدیان افزود: حدود 500 دستگاه از این موتورها غیرقانونی وارد کشور شده‌اند و تاکنون بیش از 170 موتور هم توسط مأموران پلیس آگاهی تهران بزرگ توقیف شده است.
وی درادامه از دستگیری 43 نفر که اعضای این باند بودند خبر داد و گفت: دو کارگاه جعل پلاک، یک کارگاه جعل اسناد و مدارک و دو دفترخانه که اقدام به صدور غیرقانونی سند می‌کردند نیز شناسایی و پلمب شدند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت افزود: علاوه بر موتوسیکلت‌‌های zx چند دستگاه موتور تریل و 150 سی‌سی هم از سطح شهر جمع‌آوری شده است.
سرهنگ محمدیان با اعلام اینکه سرکرده این باند دستگیر شده است به دارندگان این نوع موتورها گفت: تمام دارندگان این موتورها در سراسر تهران بزرگ شناسایی شده‌اند و اگر این افراد موتورها را تحویل ندهند در صورت توقیف از سوی پلیس فرد متهم محسوب می‌شود.
همچنین مأموران پلیس آگاهی پایتخت موفق به دستگیری 10 باند قاچاق مشروبات الکلی هم در کشور شدند که از مرزهای غربی وارد می‌شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار