کد خبر: 422936
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۷
وزیر دفاع امریکا، ضمن عدم استقبال از طرح نتانیاهو برای حمله به ایران، به وی هشدار داد که تصمیم گیران هسته‌ای ایران مبتنی بر اصل معقول هزینه ـ فایده تحلیل می‌کنند.
مجله «تایم» در گزارشی درباره نتایج سفر نتانیاهو به امریکا نوشته است که رابرت گیتس همچنین به نتانیاهو گفته است که باید به ایران ثابت کرد که این کشور برای بقا به سلاح هسته‌ای نیاز ندارد و این رویکرد است که باعث خواهد شد که ایران به سمت سلاح هسته‌ای نرود.
بنابر این گزارش، وزیر دفاع امریکا که سال آینده بازنشسته و از مقامش کنار خواهد رفت، خیلی روشن‌تر از دیگران، حتی از باراک اوباما درباره مسئله هسته‌ای ایران صحبت کرده و گزینه نظامی را گزینه‌ای ناکارآمد و عجولانه تلقی می‌کند که فایده‌ای برای هیچ کس را ندارد.
تایم می‌افزاید: صحبت‌های گیتس و سایر مقامات امریکایی و مشاجرات آنان درباره نوع برخورد با مسئله هسته‌ای ایران، در حالی است که تغییری در رویکرد دولت اوباما نسبت به برنامه هسته‌ای ایران دیده نشده و اوباما نیز هم چون جرج بوش، حقی برای ایران جهت در اختیار داشتن حتی تکنولوژی صلح‌آمیز هسته‌ای قائل نشده است و کماکان حق ایران در چارچوب «ان پی تی» را به رسمیت نمی‌شناسد.
گفتنی است در محافل سیاسی امریکا این نگاه وجود دارد که به هر صورت جمهوریخواهان در صدد هستند که دمکرات‌ها را در برخورد با مسئله هسته‌ای ایران ناکارآمد جلوه دهند تا ضربه نهایی را به باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آینده وارد کنند.
البته اگر چه ایران بارها اعلام کرده است که انرژی هسته‌ای را برای مصارف صلح‌آمیز می‌خواهد اما بنا به نوشته تایم امریکا حتی این حق را هم تاکنون به رسمیت نشناخته، آن هم در دوران ریاست جمهوری اوباما که خود به جد معتقد است که رئیس جمهور تغییر است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار