کد خبر: 422098
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۳
به دنبال شکست ذوب آهن در فینال جام قهرمانان باشگاه های آسیا در مقابل حریف کره ای، تلویزیون‌های ورزشی عربی منطقه نتوانستند خوشحالی خود را از این شکست پنهان سازند.
به گزارش خبرنگار جهان، این موضوع بیش از همه در تلویزیون ورزشی عربستان دیده شد؛ بطوریکه گزارشگر تلویزیون "سعودی اسپورت" پس از گل دوم و سوم سئونگ‌نام کره جنوبی با صدای بلند به تیم کره ای که الشباب عربستان را حذف کرده بود سلام فرستاد و خطاب به ذوب آهن گفت: حالا خلاص!

این گوینده عربی که از فرط خوشحالی صدایش گرفته بود، به انگلیسی خطاب به یاران ذوب آهن گفت: خداحافظ (goodbye)«علی همید» گزارشگر پر شور "دبی اسپورت" نیز که تا قبل از گل اول تیم کره جنوبی مرتب از امتیازات تیم ذوب آهن تعریف و تمجید می کرد، پس از گل سوم سئونگ‌نام کره جنوبی گفت: برای ذوب آهن واقعاً خلاص. دبی اسپورت با تجلیل از بازی خلعتبری نیز گفت: هر وقت این بازیکن صاحب توپ می شد، دل کره ای ها خالی می شد.

کارشناسان فوتبال در کشورهای عربی منطقه اعتقاد دارند خوشحالی زاید الوصف تلویزیون های ورزشی عربستان و شبکه های وابسته به سعودی، به دلیل جشن پیروزی ذوب آهن برابر الهلال در ریاض بود. سعودی ها که از ذوب آهنی ها دل پری داشتند، در خلال گزارش بازی به حذف تیم های الاتحاد و الهلال توسط این تیم ایرانی اشاره کردند.

دبی اسپورت در پایان دیدار ذوب آهن و حریف کره ای که به دومین قهرمانی این تیم انجامید گفت: در حالی که ذوب آهن بازی هجومی را آغاز کرد و به گل زدن در همان دقایق اولیه فینال اصرار داشت، در پایان این کره ای ها بودند که جشن قهرمانی گرفتند.

دبی اسپورت گل اول کره ای ها را محصول اشتباه دفاع ذوب آهن دانست، در حالی که تا قبل از این گل گزارشگر دبی اسپورت از «فرشاد طالبی» به عنوان ژنرال خط دفاعی تیم ایرانی نام می برد. تلویزیون art نیز به نقل از گزارشگر کره ای گفت: سئونگ‌نام در فینال تیم قدرتمندی را شکست داد، که بزرگان آسیا را مقهور قدرت سازماندهی شده خود کرد. این تلویزیون مدعی شد بازیکنان ذوب آهن حریف کره ای را در فینال جام قهرمانان باشگاه های آسیا دست کم گرفته بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار