کد خبر: 421976
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۸
فرماندار شهرستان خرمدره در گفت‌وگو با «جوان»:
شهرستان خرمدره به‌عنوان یکی از صنعتی‌ترین شهرستان‌های استان زنجان همیشه نگاه‌ها را به خود جلب کرده است. اما چندی است که این شهرستان در زمینه عمران شهری و جذب سرمایه با مشکلاتی مواجه شده است.
جهت اطلاع از وضع موجود و نیازهای خرمدره به سراغ آقای رحیم نوری‌پور، فرماندار این شهرستان رفتیم.آقای نوروی‌پور! در اخبار آمده بود که مشکل اساسی خرمدره، عمران شهری آن است، دقیقاً در چه نقاطی مشکل وجود دارد؟
منظور همان خیابان‌ها و بازگشایی بعضی معابر است که ما نسبت به سایر شهرستان‌ها باید بیشتر روی این مسائل کار کنیم. تقریباً نقشه‌ها آماده شده و در راستای اجرایی شدن قرار دارد، اما متأسفانه از لحاظ اعتبارات مالی با مشکل مواجه هستیم که بارها برای جذب اعتبار اقدام کرده‌ایم، اما به نتیجه نرسیده است.
مسئله بعدی عمران شهری به ترافیک شهرها مربوط می‌شود که با اجرای این پروژه، ما از لحاظ ترافیکی در سطح شهر هم مشکلی نخواهیم داشت که مسئله مهمی به شمار می‌آید. همچنین درصدد اتصال خطوط و خیابان‌های در جهت غرب به شرق شهرستان هستیم که این پروژه در حد بحث و رایزنی است.
وضعیت مسکن مهر در چه حالی است؟
مرحله دوم مسکن مهر خرمدره با حضور استاندار و با کلنگ‌زنی 1700 واحد در هفته گذشته آغاز شد که طبق توافقات انشاءالله در عرض یک‌سال باید این تعداد واحد ساخته شده و تحویل متقاضیان شود.
اعتبارات برای این ساخت و سازها تخصیص یافته است؟
اعتبارات این واحدها که به مسکن مهر خرمدره مربوط می‌شود، از تسهیلات بانکی تأمین شده و برای هر واحد حدود 20 میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود.
با توجه به اینکه خرمدره یک شهر صنعتی به شمار می‌آید، سرمایه‌گذاری در این بخش چطور است؟
ما در ابتدای سال همایشی با حضور سرمایه‌گذاران شهرستان خرمدره اجرا کردیم که خوشبختانه بعد از انجام زیرساخت‌ها شهرک صنعتی خرمدره بعد از استان زنجان رتبه دوم شهرک‌های صنعتی را به خود اختصاص دادیم. البته طی جلسات و همایش‌هایی که با سرمایه‌گذاران داشته‌ایم اکنون زیرساخت‌ها آماده هستند.
از دیگر پروژه‌های عمده و اساسی شهرستان، پروژه پتروشیمی است که به لطف خدا اگر به بهره‌برداری برسد به یک شهرک صنعتی تبدیل می‌شود و با جذب 2 هزار و 500 نفر می‌تواند به عنوان یکی از مراکز مهم اشتغالزایی راه‌اندازی شود که طبق محاسبات بعد از دو یا سه سال دیگر فرد بیکاری در خرمدره نخواهیم داشت.
و در بخش کشاورزی؟
در بخش کشاورزی و به خصوص در روستاها افراد زیادی مشغول کار هستند، اما معمولاً جوانان ترجیح می‌دهند در بخش‌های دیگر و به خصوص صنعت به فعالیت بپردازند. به همین دلیل به علت کمبود شغل در این شهرستان بخشی از جوانان در شهرستان‌های اطراف مشغول به کار شدند.
پس در مجموع مشکلات شهری از عمده‌ترین مشکلات خرمدره به حساب می‌آیند؟
بحث شهری را می‌توان اساسی‌ترین مشکل این شهرستان به حساب آورد که بارها به آن اشاره کرده‌ایم، البته مشکلات شهری نیز در حال رفع هستند که امیدواریم شهرستان خرمدره با دارا بودن طبیعتی زیبا که به بهشت زنجان مشهور است، به شرایطی برسد که دیگر هیچ معضلی در آن نداشته باشیم.
آیا طرح‌های جدیدی نیز در دست دارید؟
600 طرح به ما پیشنهاد و معرفی شده که با دریافت تسهیلات به مرور اجرایی خواهند شد. در واقع با حمایت‌های ما، سرمایه‌گذاران طرح‌ها را به بانک‌ها برده و با دریافت تسهیلات کارها را آغاز می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار