
انتشار خبر تشکیل سازمان بسیج رسانه موجب نگرانی برخی تشکل های حامی فتنه شده است.
به گزارش «جوان آنلاین»،یکی از اعضای موثر تشکل اصلی حامی فتنه در اظهاراتی در خصوص تشکیل سازمان بسیج رسانه گفته است: اینهم یک محدودیت ویک تهدید جدیدکه اینبار در عرصه رسانه ورود پیدانموده وروزنه باریک این فضارا نیز کاملا مسدود خواهند نمود .
این فرد همچنین گفته است:متاسفم که بگویم کشور را نظامیها اداره می کنند، بنظر نباید سکوت کرد وشاهد پیشروی و تسخیر سنگرهای آزادی توسط نظامیها بود !، همین ها بودند که با خشونت در مقابل حرکت آرام مردم در اعتراض به دخالت وتقلب در انتخابات ایستادند!وزندانها را انباشته کردند از حق گویان و معترضین به کودتا گران و دولت نامشروع برآمده از آن !.
به نظرمی رسد اظهارات توهین آمیز و کذب افرد مزبور که در راستای مواضع تشکل سیاسی اش می باشد ، حکایت از کینه وعناد سازمان یافته و متخاصم با نظام اسلامی ونهادهای برآمده از آن دارد ، ومهمتراینکه بنظر می رسد هر اقدام مناسبی که در جهت تثبیت و اعمال اقتدار و حضور مردم در عرصه های اداره کشور انجام می شود ،به ضربه کاری و جانسوزی تبدیل وتا اعماق ضد انقلاب وابسته به بیگانگان را می سوزاند .