کد خبر: 421630
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۹
اصرار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر بی‌اعتنایی به محکومیت‌های بین‌المللی
نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی در واکنش به محکومیت‌های بین‌المللی علیه شهرک‌سازی‌ها در قدس تأکید‌ کرد که این شهرک‌سازی‌ها با روند مسالمت‌آمیز هیچ تضادی ندارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری وفای فلسطین‌، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: قدس یک شهرک نیست بلکه پایتخت کشور اسراییل است!
وی در ادامه افزود: تعهدی به محدود کردن شهرک‌سازی‌ها در شهر قدس نداریم. اسرائیل هیچ ارتباطی بین شهرک‌سازی‌ها در قدس و روند مسالمت‌آمیز نمی‌بیند چرا که ساخت و سازها از 40 سال قبل تاکنون تغییری نکرده است.
وی در ادامه افزود: دولت‌های قبلی اسرائیلی به شهرک‌سازی‌ها در قدس ادامه داده‌اند و طی این مدت توافقنامه‌‌های صلح با مصر و اردن نیز امضا شد و مذاکرات سیاسی با فلسطینی‌ها انجام شد.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین تأکید‌ کرد: اسرائیل مانع شهرک‌سازی‌ها در شهری که 800 هزار سکنه دارد نمی‌شود این مسئله در دوره توقف شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری به مدت 10 ماه نیز ادامه داشت.
وی در ادامه افزود: ما تصمیم داریم روند مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها را طی نشست با هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه امریکا‌‌ ‌در واشنگتن پیش ببریم. امیدوارم اختلاف موجود در خصوص شهرک‌سازی‌ها با امریکا‌‌ ‌از بین رفته و مذاکرات صلح پیش رود.
اشکنازی: باید حملات پیشگیرانه‌ علیه حماس داشته باشیم
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بر اهمیت انجام حملات پیشگیرانه علیه حماس در نوار غزه با استناد به اطلاعات دقیق تأکید‌ کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم، گابی اشکنازی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بر اهمیت حمله‌ای قوی به دشمن در ابتدای جنگ و سپس تعمیق توانمندی‌های اطلاعاتی تأکید‌ کرد.
وی با اشاره به نیاز روز افزون برای تجهیز به سلاح‌هایی که قادر به هدف قرار دادن اهداف با دقت بسیار جهت جلوگیری از آسیب دیدن شهروندان بی دفاع باشد مدعی شد: ارتش توانست بیش از 80 درصد اهدافش را با دقت طی عملیات باران سرب هدف قرار دهد و این امر توانست در آسیب نرسیدن به افراد غیر مرتبط به تروریسم کمک کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار