
رئیس سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج با اشاره به اعزام 2 کاروان از نخبگان اقشار مختلف بسیج به عتبات عالیات گفت: این اعزامها هدفمند و با برنامه خواهد بود.
سردار یعقوب سلیمانی رئیس سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج در گفتوگو با فارس، با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در این سازمان اظهار داشت: یکی از برنامههایی که از ابتدای سال در بسیج مطرح و نهایی شده، فعال کردن اردوهای عتبات عالیات است.
وی افزود: این طرح را هفته گذشته با اعزام 2 کاروان از نخبگان اقشار مختلف بسیج آغاز کردیم و این کاروانها طی مراسمی با حضور سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از حسینیه شهدای بسیج عازم عتبات عالیات شدند و الان نیز به کشور بازگشتهاند.
رئیس سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج در ادامه خاطرنشان کرد: در سال گذشته شاهد افزایش 100درصدی حضور نخبگان در مناطق عملیاتی بودیم و نخبگان در این اردوها درخواست اعزام به عتبات عالیات را داشتند.
سلیمانی با بیان اینکه اعزام کاروانها به عتبات عالیات ادامه پیدا خواهد کرد، گفت: برنامهریزیهای لازم صورت گرفته تا کاروانهای مختلف بسیج به عتبات عالیات اعزام شوند.
رئیس سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج در پایان با بیان اینکه اعزام بسیجیان به عتبات عالیات تأثیری بهسزا در ارتقای روحیه معنوی آنها دارد، خاطرنشان کرد: این اعزامها هدفمند و با برنامه خواهد بود.