کد خبر: 421052
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۰
یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان درباره انتشار اخبار متفاوت درباره میزان آرای لاریجانی در انتخابات این فراکسیون گفت: تمام خبرگزاری‌ها برای انتشار خبر انتخاب بدون رقیب لاریجانی با 44 رای به ریاست فراکسیون اصولگرایان تحت فشار بودند.
به گزارش فارس، علی‌اصغر زارعی نماینده تهران و عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران درباره جلسه عصر دیروز این فراکسیون برای تعیین هیئت رئیسه فراکسیون در سال سوم، گفت: جلسه روز گذشته با حضور همه اعضا و هیئت داوری فراکسیون در ساعت 18 تشکیل شد.
وی از علی لاریجانی و سید شهاب‌الدین صدر به عنوان کاندیداهای ریاست فراکسیون اصولگرایان مجلس نام برد و افزود: در ابتدای جلسه برای تعیین هیئت رئیسه جدید فراکسیون و رئیس رأی‌گیری کتبی به عمل آمد که پس از اخذ رای و شمارش آرا لاریجانی از مجموع 47 رای، 25 رای کسب کرده و صدر نیز 20 رای را به خود اختصاص داد و دو تن از اعضا هم رای سفید به صندوق انداخته بودند.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت:‌ اگر بخواهیم به صورت درصدی آرای حاصله در نشست شورای مرکزی را بیان کنیم، لاریجانی 53 درصد، صدر 43 درصد و 4 درصد از آرای مأخوذه نیز سفید بودند.
زارعی افزود: پس از انجام رای‌گیری از باب اینکه ما نیاز به وحدت، انسجام و همدلی داریم، حسین نجابت نماینده تهران پیشنهاد داد که چون نظر شورای مرکزی درباره رئیس فراکسیون مشخص شده، همه اعضا این رای را تائید کنند و در واقع یک رای‌گیری با نمایش وحدت و انسجام انجام دهیم که این موضوع به هیچ‌وجه رای‌گیری قلمداد نمی‌شود.
وی خاطرنشان کرد: چند تن از اعضا با این حرکت مخالف بودند و ضرورتی هم نداشت که چنین اقدامی صورت گیرد و حتی این مسئله هم به رای اعضا گذاشته نشد که اگر کسی هم مخالفتی دارد، نظر خود را اعلام کند و به طور کل فرصتی هم برای این کار داده نشد.
نماینده تهران در مجلس گفت: رای رسمی اعضای شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان همان رای کتبی و با ورقه بود که به صورت مخفی هم انجام شد و رای گیری دوم بیشتر یک حرکت نمایشی بود.
زارعی افزود: البته ما اینکه در پایگاه اطلاع‌رسانی خانه ملت اعلام می‌شد لاریجانی رئیس فراکسیون اصولگرایان شده قبول داشتیم ولی اینکه آقایان گفتند که لاریجانی از مجموع 47 رای با 44 رای رئیس فراکسیون شده، اخلاقا درست نیست و دارای اشکال است.
وی ادامه داد: اگر افرادی قصد داشتند که در برگه‌های رای خود چیزی بنویسند و در رای غیر مکتوب چیز دیگری را اعلام کنند، این اقدام که اصولا دارای اشکال است؛ از این رو رای دوم تنها برای ابراز انسجام، وحدت و همدلی بوده است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران اظهار داشت: ‌اینکه رای دوم را مبنا قرار دهیم، اشتباه است و از این منظر پایگاه اطلاع‌رسانی خانه ملت اشتباه کرده ولی متاسفانه همین اشتباه هم در اخبار 20:30 قرائت شد که این اقدام سیما هم موجب رنجش شد.
زارعی افزود: حتی آنها اعلام هم نکردند که لاریجانی در این انتخابات کاندیدای رقیب هم داشته است و تنها اعلام شد که رئیس مجلس شورای اسلامی بدون رقیب رئیس فراکسیون اصولگرایان شده است.
وی اضافه کرد: اصل همه این فتنه‌ها از پایگاه اطلاع‌رسانی خانه ملت آغاز شده و همه به خبر خانه ملت استناد کرده‌اند؛ صدا و سیما هم تحت فشار بود و در واقع روابط عمومی مجلس این خبر را منتشر و ظرف یک ساعت سه بار تنها با یک نماینده (نماینده ورامین) گفت‌وگو کرده است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان در مجلس گفت: سید حسین نقوی نماینده ورامین قبلا دبیر فراکسیون اصولگرایان بوده و در این مدت هیچ مسئولیتی در فراکسیون نداشته است و بنده حتی به آقای کیایی مدیرکل روابط عمومی مجلس اصرار کردم که این اخبار اشتباه است اما او تحت فشار برخی افراد و مدیران اقدام به انعکاس نظر بنده نکرده است.
زارعی در ادامه متذکر شد که تمام خبرگزاری‌ها برای انتشار خبر انتخاب بدون رقیب لاریجانی با 44 رای به ریاست فراکسیون اصولگرایان تحت فشار بودند، و هنگامی که درباره منشاء این خبر سئوال کرده، در پاسخ به وی گفته‌اند که به ما می‌گویند همین را فقط بگویید و ادامه داد: حتی وقتی با مسئولان صدا و سیما صحبت کردم و پرسیدم چرا خبر اشتباه پخش کردید، آنها هم گفتند که پایگاه اطلاع‌رسانی خانه ملت این خبر را منتشر کرده است.
وی در خصوص علت ریزش آرای علی لاریجانی توضیح داد: علت ریزش آرای لاریجانی دقیقا به دلیل عملکرد اوست؛ ما سال گذشته هم از وی خواستیم به دلیل تفاوت شأن ریاست مجلس و ریاست فراکسیون به این موضوع توجه کند.
"در فراکسیون اصولگرایان ظرفیت کاملا ارزشمندی وجود دارد و می‌توانیم در طرح‌ها، لوایح و موضع‌گیری‌های سیاسی و در همراهی مجلس با دولت و در حل مشکلات مردم تاثیرگذار باشیم، اما فراکسیون با این وضع تقریبا حالتی منجمد پیدا کرده و هیچ حضوری در هیچ صحنه‌ای ندارد ".
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اقدامات این فراکسیون در ماه‌های اخیر، اظهار داشت: فراکسیون تنها به صدور چند بیانیه در مناسبت‌های عادی بسنده کرده و لذا به نظر بنده مطالبه آرای امسال فعال شدن فراکسیون اصولگرایان است.
زارعی افزود: اگر برخی این مسئله را تبلیغ می‌کنند که فراکسیون اصولگرایان قصد دارد با اقلیت مجلس درگیر شود، این سخن غلط است؛ چرا که فراکسیون اصولگرایان فراکسیونی است که برای خود مبنا و اصول دارد و باید با سایر فراکسیون‌ها از جمله فراکسیون اقلیت تعامل کند، اما اینکه اقلیت مجلس مصاحبه کرده و مدعی می‌شوند ما با تعدادی از اصولگرایان پیمان نانوشته داریم، نشانگر عدم فعالیت فراکسیون اصولگرایان است.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اگر امسال کسانی که مسئولیت گرفته‌اند، بخواهند که به مسئولیت خود به خوبی عمل کنند، ما انتظارات گذشته را احیا خواهیم کرد اما اگر این اتفاق نیفتد مسیر قبلی ادامه خواهد داشت.
زارعی تصریح کرد:‌ ما ‌آن نمایش وحدت را اجرا نکردیم بلکه این اقدام پیشنهاد نجابت و البته اقدامی کاملا نادرست بود و در عین حال گزارشی هم که آقای ابوترابی‌فرد در پایگاه اطلاع‌رسانی خانه ملت و دیگر رسانه‌ها ارائه داده، ناقص است و در اخبار اصلا مشخص نشده که آیا لاریجانی رقیب داشته یا نه و این بسیار بد است.
وی اضافه کرد: در مصاحبه‌ها طوری اظهار نظر شده که گویا لاریجانی به هیچ وجه رقیب نداشته و این روند در سال گذشته هم طی شده که در مورد کاندیداشدن حجت‌الاسلام آقاتهرانی که وی هم رای پائینی آورد، طی 3 ساعت بمباران خبری شدیم که معلم اخلاق دولت رأی نیاورد.
زارعی در پایان خاطرنشان کرد: در انتخابات گذشته هم ما را فریب دادند؛ چرا که به دوستان خودشان گفته بودند که برای رأی‌گیری ساعت 4 در جلسه حضور یابید اما به دوستان ما گفتند که ساعت 5/4 به جلسه رای‌گیری تشریف بیاورید که قطعا اینگونه اقدامات کاملا غیراخلاقی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار