کد خبر: 409832
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۸
موسسه حامی طبیعت و محیط زیست آلمان که فعالیت‌های سیاسی در سطح اروپا نیز دارد، در گزارشی از وضعیت آب و هوای جهان پیشنهاد داد جای فصل‌های عوض شود و یا حداقل برخی ماه‌های فصل به فصل‌های دیگر اختصاص داده شود.

به گزارش تابناک ، این موسسه با پیش بینی بارش‌های سیل آسا در اواخر زمستان و گرمای طاقت فرسا در پاییز به این نتیجه رسیده که از این پس لازم نیست که 3 ماه آخر سال، فصل زمستان باشد و یا 3 ماه اول سال بهار باشد.

پژوهشگران این موسسه بر این باورند که از سال 2004 ماه‌های گرم سال به ماه‌های سرد مهاجرت کرده و ماه‌های تابستانی پاییزی شده‌اند و زمستانی‌ها بهاری.

این تحقیق که نتیجه هم‌اندیشی 700 محقق این موسسه است، به نتایج دیگر زیست محیطی نیز دست یافته است: تا سال 2100 شهرهای مهمی در آلمان همچون هامبورگ، بریمن و بریماهاون زیر آب خواهند رفت و کل کشور هلند نیز از نقشه اروپا حذف خواهد شد.

ایلاف احتمال می‌دهد این گزارش بیشتر از اینکه زیست محیطی باشد، یک گزارش سیاسی است تا توجه اروپا به هلند و آلمان بیشتر شود و جهانگردان بیشتری برای از دست ندادن مناظر بی‌نظیر هلند راهی این کشور شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار