کد خبر: 409750
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۵
بررسی‌ها ادامه دارد
جلسات فشرده کمیته ملی المپیک و فدراسیون ها برای اعزام تیم ها به بازی های آسیایی گوانگ جو همچنان ادامه دارد و قرار است تا امروز تیم های اعزامی به چین مشخص شود. بسکتبال، بوکس، شمشیربازی، فوتبال مردان، جودو، ووشو، شطرنج، تکواندو، والیبال، کشتی (فرنگی و آزاد)، کاراته، دوومیدانی، قایقرانی، تیراندازی، وزنه برداری، دوچرخه سواری و کبدی رشته‎هایی هستند که حضورشان در بازی‎های آسیایی چین قطعی است و هنوز برای سایر رشته ها تصمیم نهایی گرفته نشده است.

دبیر کل کمیته ملی المپیک با اشاره به بی نتیجه ماندن نشست روز شنبه برای معرفی کاروان اعزامی به گوانگجو می گوید: کار برای نهایی کردن اعضای کاروان سخت است به همین دلیل بررسی‎ها ادامه دارد. تعیین اینکه کدام تیم‎ها می‎توانند به گوانگجو اعزام شوند و چه تیم‎هایی حق شرکت در این رقابت‎ها را ندارند، سخت است. البته در مورد بیشتر تیم‎ها به نتیجه نهایی رسیده‎ایم اما تکلیف برخی تیم‎ها هنوز به طور کامل و صددرصد مشخص نشده است. بررسی‎ها در مورد این رشته‎ها ادامه دارد.

بهرام افشارزاده با اشاره به نشستی که شنبه در این زمینه برگزار شد، از جلسه نهایی برای تعیین تیم های اعزامی به گوانگ جو خبر می دهد: روسای فدراسیون‎های قایقرانی و تیراندازی در نشست روز شنبه شرکت داشتند. با توجه به برنامه‎های آنها به خصوص درفدراسیون قایقرانی تصمیم گرفته شد جلسه نهایی برای مشخص شدن تعداد اعضای کاروان ایران امروزبرگزار شود. قرار است محمد علی آبادی (رئیس کمیته ملی المپیک) در این جلسه حضور داشته باشد.

دبیر کمیته ملی المپیک در ادامه معیارهی تیم های اعزامی به بازی های اسیایی را توضیح می دهد: مدال آوری مهمترین ملاک برای تعیین تیم‌ها وورزشکاران آسیایی است. با این حال فاکتورهای کیفی دیگری را هم در این زمینه لحاظ می‎کنیم. در هر صورت پس از جلسه روز دوشنبه، نتیجه به دست آمده در اختیار رئیس سازمان تربیت بدنی قرار گرفته و سپس به طور رسمی اعلام می‎شود.




نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار