کد خبر: 409452
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۸
چین صفر - ایران 2

تیم فوتبال ایران در یک بازی تدارکاتی با نتیجه دو بر صفر از سد تیم چین گذشت. این کم نقص‌ترین نمایش ایران در زمان مربیگری افشین قطبی با تیم ملی ایران بود. ایران منهای پانزده دقیقه پایانی برتری کاملی بر حریف داشت و کاملا شایسته این پیروزی بود


تیم ملی فوتبال ایران در یک بازی تدارکاتی عصر جمعه (امروز) از ساعت 16 به وقت تهران در ورزشگاه "هان هوی" به مصاف تیم ملی چین رفت که در یک بازی نسبتا ضعیف از سوی هر دو تیم، با نتیجه دو بر صفر به پیروزی رسید.


گل‌های این بازی را آندارنیک تیموریان در دقیقه 38 و محمد غلامی در دقیقه 58 به ثمر رساند.

تیم ایران در نیمه نخست با ترکیب: سیدمهدی رحمتی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، محمد نصرتی، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، پژمان نوری، محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی و محمد غلامی به میدان رفت.

اما در نیمه دوم افشین قطبی، سرمربی تیم ایران بازیکنانی چون پژمان نوری، محمد غلامی، خسرو حیدری، غلامرضا رضایی و محمدرضا خلعتبری را از زمین مسابقه بیرون کشید و بازیکنانی چون مسعود شجاعی، کریم انصاری‌فرد، احسان حاج‌صفی، مهرداد اولادی و میلاد زنیدپور را به میدان فرستاد.

تیم ملی ایران در دومین دیدار تدارکاتی‌اش به مصاف کره‌ی جنوبی خواهد رفت.





نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار