
به گزارش خبرنگار «جوان» ظهر روز هشتم شهریور مأموران یگان ویژه پلیس تهران بزرگ در منطقه خانیآباد به مردی که پسر بچهای را بغل کرده و میدوید مظنون شدند.
هنگامی که مأموران به آنها نزدیک شدند متوجه داد و فریاد پسر بچه شدند که از آنان درخواست کمک میکرد. مأموران آن مرد را دنبال کردند تا اینکه او به همراه آن بچه وارد یک مدرسهای شد زمانی که مأموران به نزدیکی مرد جوان رسیدند او با گذاشتن یک چاقو زیر گلوی پسربچه آنها را تهدید کرد.
هنگامی که مأموران با عدم تسلیم آدمربا مواجه شدند سعی کردند او را آرام کنند اما آن فرد حاضر به تسلیم شدن نبود تا اینکه مأموران در یک فرصت مناسب موفق شدند آن کودک به نام «رضا» را از چنگ آدمربا نجات دهند و مرد آدمربا را دستگیر و به اداره یازدهم پلیس آگاهی منتقل کنند.
در تحقیقات افسر پرونده مشخص شد، متهم به هویت «سیامک» به ماده مخدر شیشه اعتیاد دارد و در بازجوییها سعی میکرد این کارش را توجیه کند اما شواهد و اعترافات متهم نشان میدهد او در زمان ربودن کودک کاملاً آگاه بوده و با قصد و نیت قبلی این کار را انجام داده است.
مادر این کودک هم پس از اینکه به اداره یازدهم آمد، گفت:« به همراه «رضا» برای خرید از خانه خارج شدیم که رضا را به نانوایی فرستادم اما هرچه منتظرش ماندم از او خبری نشد تا اینکه چند نفر از کسبه محل گفتند یک مرد جوان پسر بچهای با مشخصات «رضا» را با خود برد و ما فکر کردیم بیتابی و سر و صدای کودک به خاطر شیطنتهای اوست به همین دلیل دخالت نکردیم.
سرگرد محمد نظری، رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت:« با تشکیل پرونده، متهم جهت صدور دستورات قضایی و تحقیقات تکمیلی در اختیار شعبه دوم دادسرای امور جنایی قرار گرفته است.»