کد خبر: 408550
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۹
روسیه و اوکراین در حال آماده کردن توافقنامه جدیدی در خصوص تردد نیروهای نظامی و کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه در خاک اوکراین هستند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، اوکراین و روسیه در حال آماده کردن توافقنامه جدیدی در رابطه با آمد و شد نیروهای نظامی و کشتی های ناوگان دریای سیاه روسیه مستقر در بندر سواستوپول (در منطقه کریمه در جنوب اوکراین) هستند.
"الیگ والوشین " مدیر بخش اطلاعات وزارت امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این توافقنامه در حال بازنگری و انجام تغییراتی در نسخه امضاء شده آن در زمان ریاست جمهوری "ویکتور یوشنکو " است.
والوشین گفت: «در مجموع در حال حاضر توافقنامه کلی آماده شده است که سرو سامان دهنده مسائل مربوط به استقرار و تردد نیروهای نظامی و کشتی های ناوگان دریای سیاه روسیه در خاک اوکراین است و ما امیدواریم که به کمک توافقات بین المللی موجود در این زمینه، موارد اختلاف نظر بین طرفین هر چه سریعتر برطرف گردد.»
این مقام وزارت خارجه اوکراین در رابطه با اینکه در حال حاضر کشتیهای ناوگان دریای سیاه روسیه بر اساس چه اصولی در خاک این کشور تردد دارند، گفت: «طرف روسی ارگانهای ذی ربط در اوکراین را در جریان برنامه های خود قرار می دهد و بعد از آن مقامات کی یف اجازه آمد و شد به این کشتی ها را صادر می کنند.»
به گفته وی، تا به امروز در روابط روسیه و اوکراین مشکلی در رابطه با استقرار و تردد کشتی های ناوگان دریای سیاه روسیه بوجود نیامده است.
"الیگ والوشین " همچنین تاکید کرد که اوکراین قصد ندارد سیاست "ویکتور یوشنکو " رئیس جمهوری سابق این کشور در رابطه با استقرار ناوگان دریای سیاه روسیه در منطقه کریمه را دنبال کند. یوشنکو درصد ایجاد محدودیتهای شدید برای تردد نیروهای نظامی، کشتی ها و هواپیماهای متعلق به ناوگان دریای سیاه روسیه در خاک اوکراین بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار