کد خبر: 295050
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۰
به گزارش مهر به نقل از روزنامه الدستور اردن، محمود عباس ریاست تشکیلات خودگردان روز سه‌شنبه در جمع رسانه‌ها در بیروت، برگزاری انتخابات در کرانه باختری را منوط به موافقت حماس با این مسأله دانست.
وی با اشاره به اینکه تصمیمش مبنی بر انصراف از حضور در دور آتی انتخابات مانور و تاکتیک سیاسی نبوده است، گفت: هرگز از تصمیم خود مبنی بر عدم نامزدی برای انتخابات آتی ریاست تشکیلات خودگردان، منصرف نخواهم شد.
ابومازن در ادامه با اشاره به مسأله آشتی ملی فلسطین، اظهار داشت: ما هرگز نمی‌خواهیم ملت فلسطین وحدت نداشته باشد.
ریاست تشکیلات خودگردان در پاسخ به سؤالی درباره نقش آفرینی‌آمریکا در از سرگیری مذاکرات سازش، اظهار داشت: آمریکایی‌ها وعده‌ای دادند که به آن عمل نکردند.
چندی پیش منابع آگاه مصری از فشار آمریکا بر قاهره در زمینه تأخیر در نهایی کردن توافقنامه آشتی ملی خبر داده بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار