کد خبر: 206671
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۸

سرمربی پرسپولیس پس از پیروزی دو بر یک تیمش در برابر مقاومت می‌گوید: بازی خیلی خوبی بود اگرچه دو نیمه متفاوت را شاهد بودیم. به نظر من پرسپولیس پس از بازی با شاهین بوشهر از همه لحاظ تغییر کرده چه به لحاظ روحی و روانی و چه به لحاظ فوتبالی. امروز هم نشان دادیم که پرسپولیس تیم‌تر شده است.
دایی با بیان اینکه به قهرمانی ناامید نیستیم به صحبت‌هایش ادامه می‌دهد: هفت بازی باقی مانده با تمام سعی و توان بازی خواهیم کرد به نتایج دیگر تیم‌ها کاری نداریم مهم این است که بازی‌های خودمان را با حداکثر امتیاز به پایان برسانیم. بزرگ‌ترین هدف ما حضور در جام باشگاه‌های آسیاست. اگرچه از قهرمانی هم ناامید نیستیم.
دایی به گل‌های از راه دور تیمش اشاره می‌کند و می‌گوید: در تمرین‌ها روی شوت‌های از راه دور کار کردیم. سه جلسه این کار را انجام دادیم و می‌دانستیم که دروازه‌بان‌های تیم مقاومت روی شوت‌های از راه دور ضعیف هستند البته یکی از مسائلی که در فوتبال می‌توان از این طریق به گل رسید، شوت از راه دور است.
وی در پایان از میثاق معمارزاده تمجید می‌کند: واکنش‌های معمارزاده در بازی امروز در حد استانداردهای بین‌المللی بود. البته سه دروازه‌بان تیم من خیلی خوب کار می‌کنند و از همه آنها راضی هستم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار