کد خبر: 205807
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۲
راهپیماییان 22 بهمن در تهران با سردادن شعار سفارت انگلیس تعطیل باید گردد خواهان تعطیلی سفارتخانه این کشور در تهران شدند.
به گزارش فارس، راهپیمایان تهرانی امروز در سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و برای تجدید میثاق با پیمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی در حال راهپیمائی به سمت میدان آزادی هستند.
راهپیمایان تهرانی در حالی که تصاویری از امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و پرچم‌های سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را به دست دارند شعارهایی در محکومیت دخالت دولت‌های غربی در امور داخلی ایران می‌دهند.
راهپیمایان با محکومیت حمایت سران غربی از فتنه‌گران با سردادن شعار سفارت انگلیس تعطیل باید گردد اقدامات دولت این کشور در حمایت فتنه‌گران را اعلام و خواستار تعطیلی سفارتخانه این کشور در تهران شده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار