کد خبر: 205721
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵
دفتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با صدور اطلاعیه‌ای انتشار مطلبی در برخی سایت ها با عنوان "نامه دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب اسلامی" را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه آمده است:

اخیرا در برخی سایت‌های خبری، بعضا مجهول الهویه، متاسفانه مطلبی با عنوان نامه دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب اسلامی منتشر گردیده که با توجه به ابعاد شیطنت‌آمیز بانی یا بانیان اصلی و منتشر کنندگان آن لازم می‌دانیم به دلیل سوالات مردمی از این دفتر و احتمال سوءاستفاده سایر رسانه‌های معاند نظام اسلامی، ضمن تکذیب شدید این موضوع به اطلاع عموم برسانیم که این نامه و محتوی آن از اساس جعلی و کذب محض بوده و توطئه و دسیسه‌ای مرموز از جانب معاندین و دشمنان انقلاب اسلامی ارزیابی می شود.

لذا از دستگاه‌های امنیتی و ذی‌ربط انتظار می‌رود، ضمن شناسایی عوامل این گونه اعمال و اقدامات مشابه توطئه آمیز، با آنان برخورد قاطع قانونی صورت گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار