
بلومبرگ طی گزارشی اعلام کرد ایران درانتظار افزایش قیمت نفت 6 میلیون بشکه نفت خام تولیدی خود را در سه نفتکش ذخیره کرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل فارس بلومبرگ به نقل از فعالان بازار نفت اعلام کرد ایران به دلیل کاهش قیمت نفت بخشی از تولید خود را ذخیره کرده است و درانتظار افزایش قیمت است.
بر اساس این گزارش، ایران حداقل سه نفتکش خود را نگه داشته است که ظرفیت هر یک 2 میلیون بشکه نفت است. قیمت نفت از ابتدای سال 2010 میلادی تاکنون بیش از 12 دلار در هر بشکه کاهش یافته است.
ایران از ذخیره سازی نفت به عنوان ابزاری برای مقابله با کاهش شدید قیمت نفت و مقاومت در برابر درخواست پالایشگاه ها برای دریافت تخفیف های حساب نشده استفاده می کند.
در عین حال مقامات نفتی ایران این خبر را تایید یا رد نکرده اند.
دو سال پیش نیز که قیمت نفت شدیدا کاهش یافته بود ایران نفت تولیدی خود را در 14 نفتکش ذخیره کرد.
قیمت جهانی نفت که در ابتدای سال 2010 به بالای 83 دلار در هر بشکه رسیده بود طی پنج هفته گذشته با روندی کاهشی مواجه شده و به زیر 72 دلار در هر بشکه رسیده است.
بر اساس این گزارش به دلیل این که نفت ایران در میان نفت های با سولفور بالا قرار دارد به همین دلیل در مواقعی که قیمت نفت کاهش می یابد پالایشگاه ها سعی می کنند تخفیف بیشتری از ایران بگیرند. در سال گذشته نفت ایران با تخفیف 41 سنتی فروخته می شد و در حال حاضر این تخفیف به 65 سنت رسیده است.