
تعدادی از سازمانهای جاسوسی غرب به منظور ایجاد ناامنی و تشدید اختلافات در فضای سیاسی ایران، اقدام به سرمایه گذاری در زمینهی آموزش و اعزام عناصر تروریست به داخل کشور کردهاند.
به گزارش رجانیوز، در این زمینه، بهتازگی یکی از روزنامه های معتبر غربی نزدیک به سازمان جاسوسی امریکا به نقل از یک مقام امنیتی سازمان سیا عنوان کرد که در اواسط سال2009 میلادی (در اوج نارآمی های پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران) جلسه مشترکی بین سران سازمانهای اطلاعاتی سیا، موساد و انتیلیجنت سرویس در واشنگتن برگزار شده است.
در این نشست طرفین توافق کرده اند که فعلاً بحث حمله نظامی به ایران از دستور کار خارج شده و به جای آن پیگیر فعال کردن عملیات پنهان در بین اقوام بلوچ، اکراد و گروهک های آذری زبان و گروهک هایی نظیر جندالله و... باشند تا از طریق آن ها بتوانند اقدامات ضد امنیتی نظیر بمب گذاری های انتحاری، ترور برخی شخصیت های سیاسی و امنیتی و... را با هدف ایجاد ناامنی و تشدید اختلاف در فضای سیاسی ایران گسترش دهند.
نشریه مذکور به نقل از منبع خود می افزاید براساس این طرح، حدود 200 نفر از عناصر معاند قومگرای ایرانی در مراکز آموزشی واقع در نزدیکی "شهرهای هلمند و قندهار" افغانستان تحت نظر نیرو های امریکایی، دوره های آموزش عملیات تروریستی (نظیر ترور، تخریب، جاسازی و حمل مواد منفجره و...) را پشت سر گذرانده و برای اعزام به داخل کشور و انجام اقدامات تروریستی سازماندهی میشوند.