کد خبر: 204327
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۹
اولیای دم رضایت دادند


به گزارش خبرنگار «جوان» و براساس محتویات پرونده‌ای که صبح دیروز در شعبه 74 دادگاه کیفری استان مورد رسیدگی قرار گرفت، شب بیست و ششم آذرماه سال گذشته یکی از مسؤولان بیمارستان ضیائیان تهران در تماسی تلفنی با افسر نگهبان کلانتری 161 ابوذر به آنها خبر داد جوان 38 ساله‌ای به نام «نوید» که بر اثر اصابت چاقو به پهلو چپش زخمی شده بود، در این بیمارستان فوت کرده است.
با آغاز تحقیقات از سوی بازپرس و افسر پرونده، سرانجام «اکبر» 32 ساله برادر جوان کشته شده به اتهام قتل بازداشت شد.
«اکبر» با اعتراف به قتل برادرش گفت: نوید استاد موسیقی بود، اما رفتار خوبی با من و خواهرم نداشت به همین علت با او درگیر شدم. ابتدا او با چاقو میوه خوری به من حمله کرد و بعد من با گرفتن چاقو از دستش یک ضربه به پهلوی او زدم.
روز گذشته رسیدگی به این پرونده در شعبه 74 دادگاه کیفری به ریاست قاضی حسن تردست برگزار شد.
در جریان این رسیدگی با توجه به رضایت اولیای دم، «اکبر» به خاطر جنبه عمومی جرم از سوی رئیس دادگاه و چهار مستشار آن به دو سال زندان محکوم شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار