به گزارش خبرنگار «جوان»، بیست و دوم آذر یکی از شهروندان به شعبه 12 دادسرای ناحیه 5 (صادقیه) تهران مراجعه و شکایتی مبنی بر اینکه از وی کلاهبرداری شده را ارائه کرد.
وی به بازپرس مربوطه گفت: با هزار زحمت پولی تهیه کرده بودم تا یک واحد آپارتمان کوچکی رهن کنم تا اینکه از طریق آگهی روزنامهها با شماره تلفنی تماس گرفتم و یک مرد جوان که خود را مالک آن آپارتمان معرفی کرده بود شرایط را برایم تشریح کرد و گفت که برای رهن کامل 17 میلیون در نظر گرفته و به این ترتیب با هم قرار ملاقات گذاشتیم.
روز قرار مالک خود را بنگاهدار معرفی کرد و چند برگ مبایعهنامه به همراه آورده بود من هم که به او اطمینان کرده بودم یک میلیون و 400 هزار تومان به او دادم و بقیه مبلغ را هم یک چک به تاریخ روز بعد کشیدم و کلید خانه را تحویل گرفتم.
شاکی ادامه داد: دو روز بعد به آپارتمان رفتم، اما همه قفلهای آن عوض شده بود و با پرس وجو از همسایگان متوجه شدم که آن فرد خود را به دروغ مالک آن خانه معرفی کرده و دوماه پیش آپارتمان را اجاره کرده و با زیرکی مرا فریب داده بود.
این پرونده پس از اظهارات شاکی به پایگاه دوم پلیس آگاهی فرستاده شد و پس از تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که این کلاهبردار «رضا- 32 ساله» نام دارد که هیچ نشانی از وی وجود ندارد، اما پلیس با بازبینی دوربینهای مداربسته بانکها و بانکی که این کلاهبردار چک را در آنجا نقد کرده بود، او را شناسایی و سرانجام در شهرک قدس در ساعت 5 صبح هشتم بهمن دستگیر و به پایگاه دوم پلیس آگاهی فرستاده شد. به گفت