کد خبر: 204107
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۹
رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس گفت: با توجه به مسائل جاری کشور در صورت لزوم مسائل را خدمت ایشان در قالب نامه‌ای ارائه خواهیم کرد و از رهبر معظم انقلاب به زودی کسب تکلیف می‌کنیم.
حجت‌الاسلام محمد تقی رهبر نماینده مردم اصفهان و رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، با اشاره به جلسات مجمع نمایندگان روحانی گفت: فعلا در هفته جاری برنامه‌ای برای برگزاری جلسه مجمع نداریم ولی صحبت وجود دارد که باتوجه به مسائل جاری کشور نامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری نوشته و ارسال کنیم.
وی افزود: در حالی که ما با سران فتنه و حوادث اخیر درگیری داریم عده‌ای در حاشیه امن قرار گرفته و از فضا سوء استفاده می‌کنند همانند همایشی که اخیرا سازمان میراث فرهنگی آن را برگزار و تصاویر بدحجابی‌ها و ابتذال‌هایی که در آن همایش رخ داده بود را برای ما ارسال کرده‌اند.
رئیس مجمع نمایندگان روحانیون مجلس با اشاره به سخنان اخیر رئیس دفتر ریاست جمهوری تصریح کرد: حرف ما این است که این همه سرمایه‌گذاری برای دولت شده است، دولت هم سرمایه‌ای برای این ملت بگذارد، فردی که در دستگاه دولت نامناسب است و اگر هم خیلی خوب است آن را کنار بگذارد.
رهبر اضافه کرد: باتوجه به همه مشکلات و مسائلی که رخ داده در حال مشورت با نمایندگان روحانی مجلس هستیم تا نامه‌ای را خدمت مقام معظم رهبری نوشته و از ایشان در شرایط موجود کسب تکلیف کنیم و به زودی این نامه را نوشته و خدمت ایشان ارسال خواهیم کرد.
وی در ادامه تاکید کرد: در صورت لزوم از مقام معظم رهبری کسب تکلیف خواهیم کرد چرا که برخی به حرف‌های ما و مردم گوش نمی‌دهند لذا ما از ایشان کسب تکلیف خواهیم کرد و اگر اعضای مجمع نمایندگان قبول کنند نامه رانوشته و خدمت رهبر معظم انقلاب ارسال خواهیم کرد و در این نامه ما مسائل را خدمت ایشان ارائه و از رهبر انقلاب کسب تکلیف خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار