کد خبر: 203873
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۹
معاون رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد دولت اوباما مبلغ 7 میلیارد دلار برای حمایت از ذخایر هسته‌ای ملی کشور برای سال آینده در نظر گرفته و این مبلغ، ظرف 5 سال آینده 5 میلیارد دلار دیگر افزایش خواهد یافت.
«جوزف بایدن» معاون رئیس جمهوری آمریکا در مقاله‌ای در یکی از روزنامه‌های آمریکایی اعلام کرد که «باراک اوباما» قصد دارد در سال آینده مبلغ 7 میلیارد دلار برای حمایت از زرادخانه‌های هسته‌ای این کشور اختصاص دهد که این مبلغ، 600 میلیون دلار بیشتر از مبلغی است که کنگره آمریکا برای این منظور در سال 2009 مورد تأیید قرار داده است.
بایدن در مقاله‌ای برای روزنامه «وال استریت ژورنال» نوشت که علاوه بر این طی 5 سال آینده دولت آمریکا قصد دارد تأمین مالی بخش مهم فعالیت‌های هسته‌ای خود را تا میزان 5 میلیارد دلار افزایش دهد.
معاون رئیس جمهوری آمریکا افزود: «حتی در زمانی که وضعیت بودجه مناسب نیست ما باید به‌خاطر امنیت کشور چنین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم. ما قصد داریم با کنگره در خصوص این مسأله کار کنیم تا بودجه مربوط به حمایت از زرادخانه‌های هسته‌ای کشور مورد تأیید قرار بگیرد.»
این در حالی است که آمریکا در حال مذاکره با روسیه بر سر کاهش تسلیحات هسته‌ای است و این توافق در حال نهایی شدن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار