کد خبر: 203497
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۷
به گزارش «جوان» به نقل از الجزیره، عبدالملک الحوثی طی بیانیه‌ای اعلام کرد: این سومین تلاش شیعیان حوثی برای خاموش کردن آتش درگیری‌ها در مرز عربستان و یمن است و در صورتی که سعود‌ی‌ها به این تلاش توجهی نکنند و به حملات خود ادامه دهند روشن است که قصد ادامه جنگ در خاک یمن را دارند و این امر به ما اجازه خواهد داد که جبهه‌های جنگ جدید و متعددی را علیه آنها بگشاییم.
الحوثی در نوار صوتی که روی پایگاه‌های اینترنتی قرار گرفته، افزود: «ما خروج کامل خود از خاک عربستان و پایگاه‌های سعودی را اعلام می‌کنیم و اگر این پایگاه‌ها را تصرف کرده‌ بودیم بنا بر ضرورت جنگ و برای مقابله با آتش‌افروزی‌های آنان بوده است.» الحوثی تصریح کرد که غیر‌نظامیان بیشترین ضربه را از این جنگ خورده‌اند و نیروهای سعودی در بمبارانی وحشیانه روستاها و شهرها را هدف قرار دادند. وی خاطرنشان کرد: این تلاش حوثی‌ها برای جلوگیری از ریختن خون سعودی‌ها و مردم یمن صورت می‌گیرد و عملیات حوثی‌ها با هدف تصرف زمین‌های عربستان نبوده است. الحوثی اضافه کرد: عربستان توجیهی برای ادامه جنگ ندارد و طرح حوثی‌ها فرصت خوبی برای عقلای آنهاست.
عربستان طرح حوثی‌ها را بررسی می‌کند
از سوی دیگر سخنگوی وزارت دفاع عربستان گفت که کشورش پیشنهاد آتش‌بس از سوی حوثی‌ها را بررسی می‌‌کند.
ابراهیم المالک اعلام کرد: عربستان سعودی پیشنهاد آتش‌بس حوثی‌ها را بررسی می‌کند و وزارت دفاع تصمیم رسمی خود را به زودی اعلام خواهد کرد.
پیش از این امیر خالدبن سلطان، معاون وزیر دفاع عربستان در مراسمی با حضور یگان‌های نیروهای مسلح عربستان ضمن متهم کردن بعضی کشورها به حمایت از حوثی‌ها اعتراف کرده بود که نیروهای عربستان در این جنگ با افرادی که در سطح عالی آموزش دیده‌اند (حوثی‌ها) روبه‌رو شدند. وی افزود: «ما خود تجهیزات از دست رفته در جنگ را منهدم کردیم و در فکر تأسیس پایگاه نظامی جدیدی در جازان هستیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار