سازمان دیدهبان حقوق بشر در گزارش سالیانه خود از وضعیت حقوق بشر در آمریکا، رژیم صهیونیستی، اتحادیه اروپا و ١٦ کشور عربی انتقاد کرد.
به نوشته روزنامه اماراتی دارالخلیج، دیدهبان حقوق بشر در این گزارش از دولت مصر خواست قانون فوقالعاده را در این کشور لغو کند و سیستمهای امنیتی خود که دولت مصر را تبدیل به یک دولت پلیسی کرده است، بازسازی کند.
در گزارش دیده بان حقوق بشر درباره رژیم صهیونیستی نیز آمده است: اسراییل صدها غیر نظامی فلسطینی را در نوار غزه قتل عام کرده و هزاران منزل و زیرساخت فلسطینی را در عملیات اخیر نوار غزه نابود کرده است.
در این گزارش نسبت به وضعیت حقوق بشر در آمریکا نیز شدیداً ابراز نگرانی شده و آمده است: وضعیت حقوق بشر در آمریکا به ویژه در زمینههای عدالت جنایی، مهاجرت و قوانین و سیاستهای ضد ترور نگران کننده است.