
.
به گزارش خبرنگار «جوان»چهارم ژانویه سال 2007 مأموران پلیس شهر لاسوگاس از وقوع یک قتل در منزل مسکونی باخبر شدند.
مأموران پلیس با حضور در صحنه جنایت دریافتند که جسد متعلق به زنی ایرانی است و شوهرش دستگیر و به ارتکاب قتل اعتراف کرد. او درباره انگیزه قتل همسرش طی بازجویی طولانی به پلیس گفت: از ارتباط پنهانی همسرم با مرد آمریکایی با خبر شدم. در ملاقاتی که با مرد آمریکایی داشتم به من گفت که به همسرم علاقهمند است. او از من درخواست کرد که همسرم را طلاق دهم، اما من حرفهای او را جدی نگرفتم. باگذشت زمان متوجه ادامه ارتباط بین آنها شدم از همسرم تعهد گرفتم که به رفتار ناشایست خود خاتمه دهد که نامه تعهد او را در منزل نگه داشتهام.
او درباره روز حادثه به پلیس آمریکا گفته بود: یک روز که به منزل بازگشتم متوجه حضور مرد آمریکایی درمنزلم شدم، از همینرو با اسلحهای که در اختیار داشتم همسرم را به قتل رساندم، اما آن مرد موفق شد از خانه فرار کند.
پس از انجام مراحل بازجویی و تکمیل شدن مراحل تحقیقات پلیس بر روی این پرونده زمان مشخصی برای برگزاری دادگاه تعیین شد و قاتل تا زمان برگزاری دادگاه به وسیله دستبندهای الکترونیکی در منزلش حبس شد.
یک روز قبل از برگزاری دادگاه مأموران پلیس دریافتند که قاتل موفق به رمزگشایی از دستبندها شده و از محل فرار کرده است.