
نتایج یک نظرسنجی تازه حاکی از این است که میانگین میزان رضایت از عملکرد باراک اوباما در سال اول تصدیاش 57 درصد است که در مقایسه با رؤسای جمهور قبل از وی در آمریکا جزو پایینترین آمار قرار میگیرد.
بر اساس آمار موسسه نظرسنجی گالوپ، زمانی که باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا، تصدی امور را در دست گرفت میزان محبوبیت اولیه وی جزو بالاترین آمارها بین روسایجمهور تمام ادوار آمریکا بود و در سه ماهه اول میانگین میزان رضایت از عملکردش 63 درصد بود. اما حمایتها از وی کاهش یافت بهطوری که میزان رضایت از عملکرد اوباما از سه ماهه دوم تا سه ماهه سوم 9 درصد کاهش یافت و در سه ماهه آخر سال اول تصدیاش میانگین محبوبیتش به 51 درصد رسید.
به گزارش شینهوا، گالوپ اعلام کرد، این در حالی است که این آمار در مقایسه با میانگین آمار رضایت از عملکرد دیگر روسایجمهور آمریکا در سال اول تصدیشان از جنگ جهانی دوم به بعد، در پایینترین سطوح و مساوی با رونالد ریگان ولی بهتر از آمار تاریخی 49 درصدی بیل کلینتون است.
یکی از عوامل منجر به کاهش اخیر رضایتمندی از عملکرد اوباما، نارضایتی آمریکاییها از نحوه عملکرد وی در زمینه اقتصاد است.