کد خبر: 201819
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۹
مرد چوپانی که به خاطر اذیت‌شدن الاغش مرتکب آدمکشی شده بود، به‌زودی در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار «جوان»، دادیار قریش‌‌زاده با اعلام این مطلب گفت: عصر نوزدهم مهرماه سال گذشته به مأموران کلانتری لواسانات خبر داده شد که پسر 18 ساله‌ای به نام «امید» بر اثر اصابت چندین ضربه چاقو در این منطقه به قتل رسیده است.
دقایقی بعد با حضور مأموران و بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران در محل حادثه مشخص شد که عامل این جنایت چوپان 38 ساله‌ای به نام «کریم» ‌بوده است.
با دستگیری متهم، وی در اعترافاتش گفت: آن روز در حال چراندن گوسفندانم بودم که «امید» به سراغ الاغم آمد و شروع به اذیت کردن او کرد. با دیدن این صحنه به او اعتراض کردم، اما وقتی فحاشی کرد با چاقو به جانش افتادم و ناخواسته مرگ او را رقم زدم.
به پایه این گزارش، با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست برای متهم، وی به‌زودی به اتهام ارتکاب قتل عمد در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار