کد خبر: 201533
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۰
دو سناتور جمهوریخواه که مشهور به روابط نزدیک با لابی صهیونیستی آمریکا هستند در ادامه سفر منطقه‌ای خود در بیت‌‌المقدس به طور آشکار از لزوم حمایت آمریکا از اغتشاشگران سخن گفتند.
به گزارش جوان، جان مک کین که رقیب اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود و جولیبرمن ضمن درخواست از کاخ سفید برای پشتیبانی آشکارتر از اغتشاشگران خواهان تدابیر سختگیرانه‌تر علیه ایران شدند.
مک کین که همراه لیبرمن به عراق و افغانستان رفته بود، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی CNN در بیت‌المقدس خواستار حمایت بیشتر ایالات متحده از معترضان ایرانی شد. وی ادعا کرد که اوضاع در ایران با اعتراضات شهروندان مخالف حکومت به هم ریخته و این آغاز پایان دادن به حکومت کنونی در ایران است.
لیبرمن همچنین در حالی که مخاطب اصلی تحریم کشورها مردم آنها هستند، خواستار افزایش تحریم‌های اقتصادی و ادامه یافتن این تحریم‌ها همزمان با پشتیبانی از معترضان در داخل ایران شد.
لیبرمن عضو کمیته امنیت ملی سنا تصریح کرد: ما باید هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم. ما نمی‌توانیم فقط به خاطر برنامه هسته‌ای ایران علیه آنها تحریم‌های اقتصادی اعمال کنیم بلکه باید از مردم ایران پشتیبانی کنیم تا علیه نقض حقوق بشر و سرکوب معترضان و برای کسب آزادی شهروندی خود فریاد بزنند.
این دو نماینده تندروی آمریکایی تاکید کردند که طرح تحریم شرکت‌های صادرکننده فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین به ایران را به زودی نهایی خواهند کرد.
اظهارات مک‌کین و لیبرمن در حمایت از اغتشاشگران، در حالی صورت گرفته است که جریان فتنه طی هفته‌های اخیر و بعد از هتک حرمت‌های صورت گرفته از سوی این جریان در روز عاشورا، افول شدیدی داشته و به نظر می‌رسد که این تلاش‌ها، با هدف روشن نگه داشتن چراغ اغتشاش‌ها بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار