کد خبر: 199833
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۵
دو تحلیلگر برجسته روزنامه هاآرتص اعتراف کردند که ارتش و سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در آزادی سرباز اسراییلی دستگیر شده توسط حماس شکست خورده‌اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روزنامه عکاظ، عاموس هارئیل، و آوی ایسخاروف، دو تحلیلگر روزنامه هاآرتص با اشاره به تداوم اسارت «گلعاد شالیت» (سرباز اسراییلی» توسط حماس، به شکست نظامی و اطلاعاتی تل آویو در آزادی وی اعتراف کرده‌اند.
براین اساس، ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک (دستگاه اطلاعات و امنیت داخلی) هم از طریق نظامی (توسل به قدرت) و هم از راه مذاکرات از آزادی شالیت بازمانده‌اند.
شالیت در سال 2006 توسط حماس به اسارت درآمده است و تمام تلاش‌های رژیم صهیونیستی از آن سال تاکنون برای آزادی وی از روش‌های نظامی و مذاکرات به بن‌بست خورده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار