کد خبر: 199381
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۷
دادستان تهران اعلام کرد فردا جلسه محاکمه خانم ریس تبعه فرانسوی برگزار می‌شود .کلوتید ریس از متهمان آشوب های پس از انتخابات ریاست جمهوری است .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، عباس جعفری دولت‌آبادی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست سابق و جدید دادسرای ناحیه 7 ، ویژه رسیدگی به تخلفات شهرداری‌ ها در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از او پرسید رئیس جمهور در این باره اظهار نظر کرده و گفته است بنا به شرایطی، وی را آزاد یا معاوضه می‌کنند که جعفری دولت‌آبادی در پاسخ گفت: فردا جلسه محاکمه با حضوروکیل و نماینده مدعی‌العموم برگزار می‌شود و باید منتظر تصمیم دادگاه باشیم.
وی افزود: قوه قضاییه ایران مصر است که در چارچوب اختیارات قانونی خود عمل کند، اما اگر فرانسه مایل است که این مشکل حل شود باید به قوانین و احکام قضایی ایران احترام بگذارد.
دادستان تهران همچنین درباره وضع سه بازداشت شده آمریکایی افزود تحقیقات از این سه تبعه آمریکایی همچنان ادامه دارد و به محض اینکه تحقیقات به نتیجه برسد، اعلام خواهد شد.
جعفری دولت آبادی در پاسخ به سوالی در مورد ممنوع الخروج شدن برخی هنرمندان از کشور گفت: درباره خانم فاطمه معتمدآریا رفع ممنوعیت به عمل آمده است و در مورد آقایان طهماسب و جعفر پناهی قرار شد پرونده‌های آنان به دادگاه ارسال شود.
دادستان تهران درباره علت ممنوع‌ الخروج شدن این افراد گفت: گزارش‌ هایی درباره این افراد مطرح است که به ممنوع ‌الخروج شدن آنان منجر شد که این مساله درباره خانم معتمدآریا رفع شد و درباره دو نفر دیگر این گزارش‌ها کماکان باقی است و این دادگاه است که باید تصمیم دادستانی را تایید یا نقض کند.
خبرنگاری دیگری با طرح این سوال که برخی از قانون ‌گریزان اعلام کردند که در روز عاشورا می‌ خواهند تظاهرات غیرقانونی انجام دهند خواستار نظر دادستان در این باره شد که جعفری دولت آبادی پاسخ داد: درباره عاشورا مردم ما فهیم هستند و همیشه خودشان هوشیار بوده اند و مطمئنا عشق به امام حسین(ع) هیچوقت با غرض‌ های سیاسی آلوده نخواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار