کد خبر: 1364025
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۵
تکرار لفاظی‌های نتانیاهو علیه ایران نخست وزیر اسرائیل در ادامه لفاظی‌های خود علیه ایران در سخنانی مدعی شد این رژیم خسارت گسترده‌ای به ایران وارد کرده و رژیم صهیونیستی را از آنچه «خطر نابودی هسته‌ای» خواند، نجات داده است.

جوان آنلاین: به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «بنیامین نتانیاهو» در سخنانی ادعا کرد که اگر رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران شتاب نمی‌کرد، تهران به بمب هسته‌ای دست می‌یافت.

به گزارش ایرنا،نتانیاهو که در دستیابی به اهداف خود از جنگ علیه ایران، لبنان و مقاومت اسلامی فلسطین شکست خورده است در این لفاظی‌ها همچنین به ترور شماری از فرماندهان نظامی ایران اذعان کرد و مدعی شد که رژیم صهیونیستی آسیب شدید به نهاد‌های امنیتی ایران وارد کرده است.

نتانیاهو ادعا کرد که خطر نابودی رژیم صهیونیستی و صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی را دور کرده، اما نبرد این رژیم هنوز پایان نیافته است.

وی همچنین به ترور و شهادت محمد الضیف، اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و دیگر افراد مرتبط با عملیات هفتم اکتبر اذعان کرد و مدعی شد تمامی اسرای صهیونیست را از نوار غزه بازگردانده است؛ اسرایی که در حقیقت بر اساس توافق با مقاومت آزاد شدند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اذعان به ترور و شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل سابق حزب الله لبنان ادعا کرد که این اقدام مانع ورود نیرو‌های مقاومت به منطقه الجلیل شده است.

نتانیاهو در ادامه با اذعان به اشغال مناطقی از لبنان ادعا کرد که حزب الله از این مناطق برای تهدید رژیم صهیونیستی استفاده می‌کرد.

وی همچنین به تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد گفت: اسرائیل تسلیحات ارتش سوریه در دوره حکومت بشار اسد را منهدم کرد و تا هر زمان که لازم باشد، در مناطق موسوم به امنیتی باقی خواهد ماند.

نخست وزیر اسرائیل افزود که این رژیم اجازه نخواهد داد گروه‌های مقاومت در مرز‌های سرزمین‌های اشغالی فلسطین مستقر شوند.

به رغم شکست‌های پی در پی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان ادعا کرد که ارتش رژیم صهیونیستی راهبرد جنگی خود را تغییر داده و ابتکار عمل را در دست گرفته است.

وی که از سوی سیاسیون و فعالان نظامی اسرائیل بخاطر عدم تحقق اهداف این رژیم در تجاوز نظامی علیه ایران، لبنان و همچنین ناکامی در از بین بردن هدف اعلام شده رژیم صهیونیستی برای جنگ نسل کشی علیه غزه یعنی نابودی حماس، تحت فشار قرار دارد، گفت: برخی در تلاش هستند تا دستاورد‌های اسرائیل را کوچک جلوه دهند.

نتانیاهو که همواره تحت حمایت تسلیحاتی آمریکا و کشور‌های غربی قرار داشته است، در این سخنان ادعا کرد که رژیم اسرائیل در زمینه تولید تسلیحات به دنبال استقلال و توسعه فناوری‌های پیشرفته است.

نتانیاهو همچنین گفت که در روابط با دونالد ترامپ و آمریکا بر منافع امنیتی رژیم صهیونیستی پافشاری خواهد کرد.

وی که در از بین بردن حماس ناکام مانده است، ادعا کرد که وضعیت رژیم صهیونیستی اکنون بسیار بهتر از هفتم اکتبر (زمان عملیات طوفان الاقصی) است و آنچه را «محور ترور» خواند، درهم شکسته است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که امنیت به مناطق جنوبی سرزمین‌های اشغالی فلسطین بازگشته است و رژیم صهیونیستی قصد دارد همان اقدامی را که در غزه انجام داده، در جبهه شمالی نیز تکرار کند.

وی مدعی شد حزب الله ضربات سنگینی متحمل شده و طرح نیروی رضوان برای ورود به منطقه الجلیل نیز خنثی شده است.

نتانیاهو که محکومیت قضایی مواجه است و سیاست‌های داخلی وی نیز با موج اعتراض‌ها در سرزمین‌های اشغالی مواجه است، اعلام کرد که در انتخابات آینده رژیم اسرائیل شرکت خواهد کرد و قصد دارد در آن به پیروزی برسد.

برچسب ها: ترامپ ، نتانیاهو ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار