کد خبر: 1356237
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
رئیس قوه قضائیه:
موج عظیم همدلی را به همه حوزه‌های زیستی ببرید رئیس قوه قضائیه تأکید کرد که باید موج عظیم همدلی مردمی و اتحاد ملی و جان‌فدایی برای ایران را به همه حوزه‌های زیستی خود نشر و بسط دهیم. ضروری است از این فضای همدلانه برای ترویج نیکوکاری و مواسات بهره بگیریم. 

جوان آنلاین: رئیس قوه قضائیه تأکید کرد که باید موج عظیم همدلی مردمی و اتحاد ملی و جان‌فدایی برای ایران را به همه حوزه‌های زیستی خود نشر و بسط دهیم. ضروری است از این فضای همدلانه برای ترویج نیکوکاری و مواسات بهره بگیریم. 
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در نشست با جمعی از مقامات قضایی با اشاره به اوج‌گیری وحدت و انسجام ملی در کشور، اظهار کرد: «وحدت و انسجام ملی ما خار چشم دشمنان است؛ دشمن به شدت به تفرق و انشقاق در صفوف واحد و یکپارچه ملت ایران چشم دوخته است. یکی از تجلیات و نماد‌های این وحدت ملی اعجاب‌انگیز، پویش جان‌فدا برای ایران است که ده‌ها میلیون از ملت ایران به آن پیوسته‌اند و این پیام را به دشمن مخابره کردند که جهد باطل و سعی بیهوده‌ای در تعرض به ایران اسلامی دارد.»
رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اهمیت سرایت فضای همدلانه شکل‌گرفته در کشور به کلیه ساحت‌های زیستی، بیان داشت: «باید موج عظیم همدلی مردمی و اتحاد ملی و جان‌فدایی برای ایران را به همه حوزه‌های زیستی خود نشر و بسط دهیم. ضروری است از این فضای همدلانه برای ترویج نیکوکاری و مواسات بهره بگیریم. باید دست همدیگر را بگیریم. در این حوزه، الزاماً نیاز به یک دستورالعمل دولتی و حکومتی نیست؛ این یک حرکت منسجم مردمی است؛ مردمی که همدل و یکرنگ هستند؛ از تولیدکننده تا توزیع‌کننده و فروشنده، اگر بتوانند با وجود افزایش هزینه‌های تولید، از حاشیه سود خود بکاهند، در واقع کاری تحسین‌برانگیز کرده‌اند و جلوه عملی میهن‌دوستی را به منصه ظهور رسانده‌اند.»
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: «در حوزه اصلاح الگوی مصرف نیز گزاره مذکور صادق است. ما در مقاطع و سنوات پیش، متأسفانه دچار اسراف و مصرف بی‌رویه در حوزه‌های مختلف از انرژی تا آب و نان بوده‌ایم. باید این رویه را اصلاح کنیم. یک وجه از جان‌فدایی و ایثار برای ایران، در همین حوزه معنا و مفهوم پیدا می‌کند. در این بخش نیز، نیازمند صدور دستورالعمل دولتی و حکومتی نیستیم؛ فرد فرد ایرانیان و جان‌فدایان برای ایران اسلامی، اصلاح الگوی مصرف را سرلوحه زیست خود قرار دهند؛ مطمئناً با این رویه و ابتکار، مشکلات معتنابهی مرتفع می‌شود و در دوره پساجنگ نیز، بازسازی‌ها و پیشرفت‌ها تسهیل و تسریع می‌گردد.»
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: «انسجام و وحدت ملی در زمره محکمات است. در خلال دو جنگ تحمیلی اخیر و پس از آن، اتحاد ملی به اوج رسید. ضروری است این اتحاد را استمرار و امتداد بخشیم و از هر آنچه مایه تفرقه و انشقاق است، بپرهیزیم.» محسنی اژه‌ای تصریح کرد: «در تعالیم قرآنی و دینی ما و در اثنای قصص قرآنی، عبرت‌هایی نهفته است که برای شرایط امروز ما بسیار راهگشاست. قرآن به ما می‌آموزد که نباید به واسطه تفاوت در فهم و ادراک نسبت به قدرت مستکبر، دچار تفرق و تشتت شویم. قاطبه ملت و مسئولان ما، خیرخواه، انقلابی و مجاهد هستند؛ لکن ممکن است عده‌ای با مشاهده سازوبرگ استکباری دشمن، رأی به ترک مخاصمه دهند و عده‌ای بر رزم و نبرد پای فشارند. بدون‌تردید، اگر امر بر جهاد شود، هر دو گروه، از این خیل قاطبه ملت، گام‌های خود را در راه خدا استوار می‌کنند و به جهاد می‌پردازند. نه آنها که به ترک مخاصمه رأی دادند، نفوذی و ضدانقلاب و خائن هستند و نه رزمجویان، تندرو و افراطی می‌باشند. قرآن می‌فرماید لَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَاب. نباید برادران دینی و ایمانی خود را به واسطه تفاوت در فهم و ادراک، متصف به القابی نظیر خائن و نفوذی یا تندرو و جاهل کنیم.»

برچسب ها: قوه قضائیه ، عدالت ، وحدت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار