کد خبر: 1347699
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
حزب انگلیسی خواستار توقف فروش سلاح به دولت‌های متجاوز به ایران شد حزب انگلیسی «یور پارتی» با محکوم کردن تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، از دولت این کشور خواست فروش تسلیحات و هرگونه حمایت نظامی از دولت‌های متجاوز را متوقف کند.

جوان آنلاین: «یور پارتی» در بیانیه‌ای اعلام کرد: حمله ایالات متحده و اسرائیل به ایران یک جنگ تجاوزکارانه است که همه ما را به خطر می‌اندازد. این اقدام نمونه دیگری از مداخله نظامی غیرقانونی آمریکا در یک کشور دارای منابع نفتی است و هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، این بیانیه می‌افزاید: دولت انگلیس باید به‌طور صریح و بدون ابهام با این اقدام آشکار تجاوزکارانه مخالفت کند و هرگونه استفاده از تأسیسات یا منابع نظامی انگلیس در این جنگ بالقوه فاجعه‌بار را رد کند. این شامل استفاده از پایگاه‌های انگلیس مانند دیگو گارسیا و همچنین اشتراک‌گذاری اطلاعات است.

حزب انگلیسی تصریح کرد که لندن باید خواستار توقف فوری حملات علیه ایران شود و تمامی فروش‌ها و ارسال تسلیحات و تجهیزات به دولت‌های متجاوز را به حالت تعلیق درآورد.

در پایان این بیانیه آمده است: حمله آمریکا و اسرائیل خطر گسترش جنگ در سراسر منطقه و حتی فراتر از آن را به همراه دارد و می‌تواند به تلفات انسانی گسترده و تهدیدی بزرگ‌تر برای صلح جهانی منجر شود. فشار بین‌المللی برای متوقف کردن این تجاوز باید همین حالا اعمال شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار