کد خبر: 1344988
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
اندونزی ۱۲ محکوم ایرانی را به کشور باز می‌گرداند رسانه‌های اندونزیایی نوشتند که جاکارتا قصد دارد ۱۲ محکوم ایرانی را به کشور بازگرداند.

جوان آنلاین: بوسریل ایهزا ماهندرا، وزیر هماهنگی امور حقوق، مهاجرت و زندان‌های اندونزی با تایید آزادی این ۱۲ محکوم به اعدام گفت: حکم اعدام این افراد اجرا نخواهد شد.

به گزارش تسنیم، به نوشته وبگاه تمپو، دولت اندونزی قصد دارد به جای حکم اعدام، این محکومان را به کشورهایشان بازگرداند تا دوران محکومیت خود را در وطنشان بگذرانند.

به گفته یوسریل، در مجموع ۵۴ شهروند ایرانی در اندونزی با مشکلات قضایی روبه‌رو هستند؛ ۱۲ نفر از آنها حکم اعدام گرفته‌اند و برخی دیگر به حبس ابد محکوم شده‌اند.

او همچنین از مقام‌های ایرانی خواست هرچه سریع‌تر فهرست محکومان خود را برای بررسی روند بازگرداندن آنها به ایران ارائه دهند.

یوسریل گفت: این دستور رئیس‌جمهور اندونزی است.

برچسب ها: اندونزی ، محکوم ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار