وزارت اطلاعات اعلام کرد: تعدادی از عناصر اصلی معرکه گردان اغتشاشات اخیر در تهران شناسایی و بازداشت شدند؛ همچنین یک محموله بزرگ اقلام فنی و الکترونیکی با قابلیت استفاده برای خرابکاری کشف شد. جوان آنلاین: با همکاری موثر مردم و انجام اقدامات اطلاعاتی، تعدادی دیگر از عناصر اصلی معرکه گردان اغتشاشات اخیر در تهران شناسایی و بازداشت شدند.
به گزارش ایرنا، این به اصطلاح لیدرهای تخریبگر، به اماکن عمومی، مذهبی و نیروهای حافظ امنیت در ۷ نقطه تهران (شهرک اکباتان، خیابان های فردوس، شهید لشکری، فلکه های اول و دوم صادقیه، چهار راه کوکا کولای خیابان پیروزی و محله ابوذر) به اقدامات تخریبی و ترور پرداخته بودند؛ منجمله آتش زدن مسجد امام صادق(ع) در فلکه اول صادقیه و مسجد جامع ابوذر، به شهادت رساندن ۲ تن از بسیجیان منطقه ۱۳ و مسدود کردن بزرگراه شهید لشکری.
همچنین یک محموله بزرگ اقلام فنی و الکترونیکی با قابلیت استفاده برای جاسوسی و خرابکاری که به صورت غیر مجاز وارد کشور شده بود، کشف شد.
این محموله از یکی از کشورهای منطقه وارد ایران شده و قرار بود در استان های مشخصی که درگیر اغتشاشات اخیر بودند توزیع شود. محموله فنی کشف شده شامل ۱۰۰ دستگاه گیرنده دوربرد، ۵۰ دستگاه تقویت کننده سیگنال بی تی اس، ۷۴۳ دستگاه مودم ۵g از نشان های تجاری مختلف و ۷۹۹ دستگاه تلفن همراه نسل جدید است.
مزدوران بیگانه و تروریستها در صورت دریافت این تجهیزات الکترونیکی پیشرفته و اتصال آنها به صورت یک بسته کامل، امکان دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت در نقاط فاقد شبکه مخابراتی مانند دشت ها، کوه ها و سایر نقاط صعب العبور برای جاسوسی در حوزه های نظامی، امنیتی، صنعتی و خرابکاری را پیدا می کردند.