کد خبر: 1333076
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
از بهارستان‌نشینان تا دولت و وزارت ورزش 
دعوی حمایت همه‌جانبه از تیم ملی با اعلام رسمی فیفا، ساعات و محل برگزاری سه بازی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شد
فریدون حسن

جوان آنلاین: با اعلام رسمی فیفا، ساعات و محل برگزاری سه بازی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شد. امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی در امریکا حضور دارد و در کلاس‌های مربوطه شرکت می‌کند. حالا باید منتظر بازگشت سرمربی از امریکا و شروع برنامه‌ریزی برای حضور مقتدر در جام جهانی باشیم. 
تیم ملی فوتبال کشورمان با قرار گرفتن در گروه G رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، از روز ۲۶ خردادماه آینده رقابت خود برای صعود از مرحله مقدماتی را آغاز خواهد کرد. شاگردان قلعه‌نویی در اولین بازی ساعت ۴:۳۰ بامداد ۲۶ خرداد‌ماه در لس‌آنجلس به مصاف نیوزیلند می‌روند. بلژیک دومین حریف ایران است که در لس‌آنجلس مقابل ایران قرار می‌گیرد. بازی دو تیم ساعت ۲۲:۳۰ شامگاه ۳۱ خردادماه برگزار خواهد شد. ایران در آخرین بازی مرحله گروهی ششم تیرماه از ساعت ۶:۳۰ صبح در ورزشگاه سیاتل رودرروی مصر قرار می‌گیرد. 
 
اما از زمان مشخص شدن قرعه تیم ملی در جام جهانی بیش از ۴۸ ساعت می‌گذرد. بسیاری از کارشناسان و منتقدان فوتبال در خصوص قرعه ایران و شانس صعود از گروه و حضور در مرحله بعدی جام جهانی صحبت کرده‌اند و تقریباً همه متفق‌القول بر این باورند که تیم ملی برای حضور مقتدرانه در جام جهانی و رسیدن به هدف صعود از گروه نیازمند حمایت همه‌جانبه، برنامه‌ریزی دقیق و انجام باز‌های تدارکاتی مناسب با تیم‌های مطرح است. 
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اولین چهره سیاسی بود که بعد از مشخص شدن قرعه ایران در جام جهانی نسبت به آن واکنش نشان داد و بر لزوم حمایت همه‌جانبه از تیم ملی تأکید کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «با توجه به مشخص شدن قرعه تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی فوتبال و با توجه به اهتمام ویژه رئیس‌جمهور در این خصوص، ضروری است تمام امکانات برای آماده‌سازی همه‌جانبه و حرفه‌ای تیم ملی، به‌ویژه برگزاری بازی‌های دوستانه با تیم‌های باکیفیت براساس خواست و صلاح‌دید کادر فنی تدارک دیده شود. با آرزوی موفقیت برای تیم ملی در مسابقات پیش‌رو.»
محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان نیز در خصوص قرعه‌کشی جام جهانی و لزوم حمایت از تیم ملی و فدراسیون فوتبال گفت: «نه‌تنها فدراسیون فوتبال، بلکه کل فدراسیون‌ها مورد نظارت و حمایت وزارت ورزش براساس قانون اهداف و وظایف هستند. حضور در جام جهانی برای ما ارزشمند بود و فدراسیون فوتبال مورد حمایت وزارت ورزش و دولت قرار گرفته است. اینکه وزیر ورزش با رئیس‌جمهور بر سر تمرین تیم ملی حاضر می‌شوند، یعنی حمایت صددرصدی از فوتبال کشور.»
اسبقیان در ادامه و در پاسخ به پرسشی در خصوص میزان شانس صعود ایران از گروه خود در جام جهانی گفت: «طبق چیزی که من با قلعه‌نویی صحبت کردم، او اظهار امیدواری کرد ان‌شاءالله به دور بعد صعود کنیم و افتخار دیگری برای ورزش کشور کسب شود.»
 
نکته قابل تأمل در خصوص بازی‌های تیم ملی، برگزاری آنها در دو شهر لس‌آنجلس و سیاتل است. دو شهری که اتفاقاً ایرانی‌های زیادی در آنها حضور دارند و همین مسئله هم باعث شده برخی رسانه‌ها عنوان کنند که تیم ملی در این دو شهر «حس میزبانی» خواهد داشت. طبیعی است که تیم ملی از حضور هموطنان در ورزشگاه بیشترین استفاده را ببرد، اما باید توجه داشت که همین مسئله تواند دستاویزی برای برخی شیطنت‌های احتمالی باشد. هنوز خاطره جام جهانی ۹۸ فرانسه و بازی ایران و امریکا در اذهان زنده است. هنوز اتفاقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را یادمان نرفته و طبیعی است که نگران باشیم، به‌ویژه اینکه کشور میزبان به‌طور حتم کوچک‌ترین حرکتی در مورد حمایت از ایران انجام نخواهد داد و چه بسا هیزم هم به آتش حاشیه‌ها اضافه کند. اینکه تصور کنیم همه چیز در لس‌آنجلس و سیاتل برای تیم ملی گل‌وبلبل خواهد بود، اشتباهی بد است. پس باید برای هر سناریویی از سوی معاندین برنامه داشته باشیم تا با کمترین حاشیه بهترین نتیجه تاریخ جام جهانی را بگیریم.

برچسب ها: فیفا ، فوتبال ، جام جهانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار